RS Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mam pytanie czy na celeronie 433 virge 8mb da sie odtwarzac plynnie filmy dvd ? Trzeba dokupic sprzetowy dekoder czy sam niewiem jakos niegdy nieinteresowalem sie tym. I urzylem opcji szukaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 plyta glowna koniecznie musi obslugiwac DMA, bez tego mozesz zapomniec...a ta karta graficzna to nie wiem ale watpie.. procek powinien styknac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Polecam DXR 2 albo DXR 3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 hmm na virge 8mb watpie żeby chodziło ale proc to chyba styknie, nie opłaca sie inwestować w sprzętowy dekoder lepiej zmień grafe :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mam pytanie czy na celeronie 433 virge 8mb da sie odtwarzac plynnie filmy dvd ? Trzeba dokupic sprzetowy dekoder czy sam niewiem jakos niegdy nieinteresowalem sie tym...teoretycznie powinno chodzic - a w praktyce roznie bywa - jezeli chcesz miec 100% pewnosc ze nie bedzie przycinek to kup jakas najprostsza karte graficzna wspomagajaca dekodowanie MPEG2, chodzi o pelne dekodowanie - czyli zeby miala kompensacje ruchu i iDCT - czyli mozesz kupic jakiegos zabytkowego ATI Rage 128 a jak sobie sprawisz takiego z TV-OUT to bedzie dopiero zabawa 8) - uzywane na Allegro w okolicach 70zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mam pytanie czy na celeronie 433 virge 8mb da sie odtwarzac plynnie filmy dvd ? Trzeba dokupic sprzetowy dekoder czy sam niewiem jakos niegdy nieinteresowalem sie tym. I urzylem opcji szukaj... DVD pojdzie bez problemu, ale musisz zakupic albo karte ATI Rage3D ze wspomaganiem DVD, albo jakis dekoder Creative Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mi na cel433, 64mb, riva tnt 16mb i DVD 2x/20x filmy chodzily spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to nie moj komp tylko jednej takiej lamy coto doniej nic niedociera. mysli ze wlozy do tego dvd kupi zestaw creativa glosniczkow podlonczy to do sb 64 i bendzie miec dxwiek przestrzeny i te sprawy musze mu uzmyslowic pare spraw ale jego i tak neiprzekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja miałem podobną konfigurację - próbowałem trzech graf - Virge 4 MB, tseng 6000 4,5 MB i rage 128 (na AGP) - dopiero na rage (AGP) filmy mi nie rwały ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Co wy opowiadacie mojemu Staremu Leci gładko na Pentium 166@270; 48 ramu ; Vodoo 3000 16 Sdram W szoku byłem że mu to rycha :) w 3Dmarku 2000 ma 3800 Stary jest Cool Facet :) Ale jak widzi co ja wyprawiam ze swoją maszyną to mu sie włos jeży cytuje " więcej kombinuj a coś zjarasz i nie będziesz miał nic " a ja do niego spoko panuje nad sytuacją . Aby raz co jak podkręciłe m to mi przez 4 godziny nie rychał . Ale znalazłem na to chaczyk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...