Skocz do zawartości
RS

Wymagania dla Dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy na celeronie 433 virge 8mb da sie odtwarzac plynnie filmy dvd ? Trzeba dokupic sprzetowy dekoder czy sam niewiem jakos niegdy nieinteresowalem sie tym...

teoretycznie powinno chodzic - a w praktyce roznie bywa - jezeli chcesz miec 100% pewnosc ze nie bedzie przycinek to kup jakas najprostsza karte graficzna wspomagajaca dekodowanie MPEG2, chodzi o pelne dekodowanie - czyli zeby miala kompensacje ruchu i iDCT - czyli mozesz kupic jakiegos zabytkowego ATI Rage 128

a jak sobie sprawisz takiego z TV-OUT to bedzie dopiero zabawa 8) - uzywane na Allegro w okolicach 70zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy na celeronie 433 virge 8mb da sie odtwarzac plynnie filmy dvd ? Trzeba dokupic sprzetowy dekoder czy sam niewiem jakos niegdy nieinteresowalem sie tym.

I urzylem opcji szukaj...

DVD pojdzie bez problemu, ale musisz zakupic albo karte ATI Rage3D ze wspomaganiem DVD, albo jakis dekoder Creative

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie moj komp tylko jednej takiej lamy coto doniej nic niedociera. mysli ze wlozy do tego dvd kupi zestaw creativa glosniczkow podlonczy to do sb 64 i bendzie miec dxwiek przestrzeny i te sprawy musze mu uzmyslowic pare spraw ale jego i tak neiprzekonasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy opowiadacie mojemu Staremu Leci gładko na Pentium 166@270; 48 ramu ; Vodoo 3000 16 Sdram

W szoku byłem że mu to rycha :)

w 3Dmarku 2000 ma 3800

Stary jest Cool Facet :)

Ale jak widzi co ja wyprawiam ze swoją maszyną to mu sie włos jeży cytuje " więcej kombinuj a coś zjarasz i nie będziesz miał nic " a ja do niego spoko panuje nad sytuacją . Aby raz co jak podkręciłe m to mi przez 4 godziny nie rychał . Ale znalazłem na to chaczyk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...