Mike3129 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam Jak wyłączyć brzęczek systemowy? Jak usunąć wkurzające mnie dymki informacyjne, przede wszystkim chodzi mi o dymek informacyjny z SP2, co chwile mi wyskakuje że komputer może być zagrożony, jak to usunąć? Wtrwałym bardzo dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jak usunąć wkurzające mnie dymki informacyjne, przede wszystkim chodzi mi o dymek informacyjny z SP2, co chwile mi wyskakuje że komputer może być zagrożony, jak to usunąć? 1487040[/snapback] wyłącz usługę centrum zabezpieczeń: start --> uruchom --> services.msc --> klikasz na usługę centrum zabezpieczeń wybierasz zatrzymaj i typ uruchamiania wyłączony. a z tym brzęczkiem nie wiem o co Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 a nie mozesz brzeczka poprostu odlaczyc od plyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 WYŁĄCZANIE GŁOŚNICZKA W OBUDOWIE Możemy zrobić to na dwa sposoby: hardłerowo i softłerowo. Pierwsza metoda polega na odcięciu kabla icon_smile3.gif, druga na wejściu do rejestru, odszukania klucza HKEY_CURRENT_USERControlPanelSound i ustawieniu wartości 'beep' na 'no'. na przyszłość czytaj tematy przyklejone: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=56399 pozdro :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wszystkim bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...