Skocz do zawartości
BiAłY

Bad sectory na dysku :(. Co robić???

Rekomendowane odpowiedzi

I mam w tej chwili nieodparte wrażenie, że pan Biały dostanie bana o co bym baaaardzo prosił.

Prosi to sie swinia :!: Oczywiscie zostalem zjechany i jeszcze dostane bana, bardzo fajne tu zwyczaje.

Bialy zachowujesz sie jak typowy dres odemnie z podworka masz takie texty debilne ze po twoich 2 zdaniach kazdy ma jush wyrobioną opinie o tobie, zreszta jestes tu nowy i co ty mozesz wiedziec o tutejszych zwyczajach ty stara lama jestes. Szuja z ciebie smierdzaca, jak mozna sprzedac uszkodzony dysk ! nieprzyszlo ci do glowy co czol by taki czlowiek ktory uradowany odebral by przesylke a tu takie cos ?

Myslisz teraz ze ktos z toba bedzie chcial wogole rozawiac na tym forum, udzielic ci pomocy !?

Lama to sam jestes!!! Ja na tym forum siedze dluzej niz ci sie wydaje!!! I czytaj wszystko, a nie to co ci sie podoba JA TEGO DYSKU NIE SPRZEDALEM, a reszte masz wyjasniona!!! Wystarczy tylko umiejetnosc czytania ze zrozumieniem!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I mam w tej chwili nieodparte wrażenie, że pan Biały dostanie bana o co bym baaaardzo prosił.

Prosi to sie swinia :!: Oczywiscie zostalem zjechany i jeszcze dostane bana, bardzo fajne tu zwyczaje.

Bialy zachowujesz sie jak typowy dres odemnie z podworka masz takie texty debilne ze po twoich 2 zdaniach kazdy ma jush wyrobioną opinie o tobie, zreszta jestes tu nowy i co ty mozesz wiedziec o tutejszych zwyczajach ty stara lama jestes. Szuja z ciebie smierdzaca, jak mozna sprzedac uszkodzony dysk ! nieprzyszlo ci do glowy co czol by taki czlowiek ktory uradowany odebral by przesylke a tu takie cos ?

Myslisz teraz ze ktos z toba bedzie chcial wogole rozawiac na tym forum, udzielic ci pomocy !?

Lama to sam jestes!!! Ja na tym forum siedze dluzej niz ci sie wydaje!!! I czytaj wszystko, a nie to co ci sie podoba JA TEGO DYSKU NIE SPRZEDALEM, a reszte masz wyjasniona!!! Wystarczy tylko umiejetnosc czytania ze zrozumieniem!!
Musze sie ustosunkowac. Sam zamiar sprzedazy dysku uwalonego bez podania stanu faktycznego jest dla mnie karygodny, sam sprzedaje i kupuje na Allegro i jakbymi sie trafilo cos takiego to modl sie chlopie zeby to nie bylo od Ciebie bo bym do Ciebie wpadl i Ci ten dysk przezokno wrzucil. A kase to bysmi oddawal w trybie natychmastowym! Mam pewne znajomosci, o ktorych nie chcialbys wiedziec. RS miales racje wytykajac mu wszystko! Popieram!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na marginesie, złodziejom i krętaczom się nie pomaga... :D

Nie jestem krętaczem ani złodziejem :!: . Gdybym coś takiego zrobił to dopiero mógłbyś się żucać :!: . Tylko jakos jak gosc z tego forum chcial sprzedac GF4 na allegro z ukryta wada, mianowicie karta wieszala sie w trakcie grania, to kazdy mu przyklaskiwal :!: . Nawet gdybym mial sprzedac to napewno wszystko bym opisal stan techniczny dysku itd...! To, że tak napisałem wcale nie oznacza, że tak bym zrobił! A wy świetych nie udawajcie każdy z was kradnie! Niech ktoś z forum powie, że nie ma ani jednej gry/programu pirackiego?!!! Tylko czepiac sie kogos jest dobrze. Wiec lepiej spojrzcie najpierw na siebie :!:

Ok

Ale stwierdziłeś, że najchętniej sprzedałbyś swój dysk nie mówiąc o bad sectorach...co innego sprzedać i się przyznać.

Co do oprogramowania, większość niema pieniędzy na nie. A postaw się w sytuację, kogoś kto cieszy się, że kupił sobie nowy dysk. Wreszcie po odczekaniu ma go w domu i dopiero wtedy widzi co kupił naprawdę za swoje czasami długo zbierane pieniądze... :cry:

A jak tobie by sie cos takiego przydarzylo to co bys zrobil?? Po prostu zlosc mnie wziela, ze dysk prawie nowy i juz bady i najchetniej to bym go rozwalil. A myslisz, ze ja dysk dostalem??? Tez musialem pieniadze zbierac! To skoro nie ma kasy na oprogramowanie to niech uzywa darmowego, ktore jest w necie, tak samo mozna powiedziec samochody sa drogie to ukradne sasiadowi!!!
przyznaj sie ze sam lecisz na spiraconym XP bo niewierze zeby tak tepa osoba jak ty potrafila uruchomic chocby linuxa :lol: :lol:
Nie mam XP. Mam 98SE ktory jest ORYGINALNY wersja OEM!!! Zatkało??? A linuxa nie mam co nie znaczy, że nie potrfiłbym go uruchomić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cale szczescie ze takich pojebow na allegro jest nie wielu....

powiem ci stary jestes <span style="color:red;">[ciach!]</span>em jakich malo.....

mam nadzieje ze kiedys qpisz cos na allegro i ktos inny zrobi cie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a - bedziesz mial nauczke debilu

a jesli chodzi o dysk to wez sie nim jebnij w ten swoj pusty leb. jak ma bad-sectory to jdd juz nic nie zaszkodzi a moze tobie pomoze.....

Wypierdalaj ty Nigeryjska Dziwko Bojowa. I tak sie sklada, ze na allegro jest duzo nie uczciwych osob chyba tam nie sprzedajesz, a przychodzisz i kurcze <span style="color:red;">[ciach!]</span>u ceny podbijasz taka jak wiekszosc <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonych dzieciakow, ktore sobie jaja robia z aukcji. CHWDP :!:

Coz... na pierwsze zdanie nie bede odpowiadal, nie warto sie znizac do twojego poziomu.

Co sie tyczy uczciwosci to moze taki przyklad:

Sprzedalem namiot na allegro. Gosciu specjalnie jechal ponad 200 km, zeby odebrac go osobiscie. Spotykamy sie parkingu. Wyciagam namiot z bagaznika:

-To co rozkladamy?

-Po co? Jutro go bede rozkladac....

Gosciu przejechal >200 km i nawet nie chcial sprawdzac namiotu. Dodam, ze kosztowal go 450 zl. Dlaczego? Bo wiedzial, ze go nie oszukam.

Na allegro robilem interesy za rozne, czasem duze kwoty. Nigdy, po prostu nigdy nie natrafilem nawet na najmniejszy przejaw nieuczciwosci....

Niestety mam swiadomosc, ze kiedys trafie na takiego zjeba jak ty....

i to tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze sie ustosunkowac, bo RS to mooj sasiad. Sam zamiar sprzedazy dysku uwalonego bez podania stanu faktycznego jest dla mnie karygodny, sam sprzedaje i kupuje na Allegro i jakbymi sie trafilo cos takiego to modl sie chlopie zeby to nie bylo od Ciebie bo bym do Ciebie wpadl i Ci ten dysk przezokno wrzucil. A kase to bysmi oddawal w trybie natychmastowym! Mam pewne znajomosci, o ktorych nie chcialbys wiedziec. RS miales racje wytykajac mu wszystko! Popieram!

Nie interesuje mnie kim on jest. Wedlug mnie to sprzedanie jest karygodne, a nie zamiar!!! A JA GO DO <span style="color:red;">[ciach!]</span>Y NĘDZY NIE SPRZEDAŁEM!!!!!!!!!!!!! Czy wy umiecie czytać!!!!! Ile razy można powtarzać!!!!!!!!!!!!? Zaraz mi się dostanie za bluzgi, ale ile można? A twoje znajomości też mnie nie interesują, przechwałki godne dzieciaków w piaskownicy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cale szczescie ze takich pojebow na allegro jest nie wielu....

powiem ci stary jestes <span style="color:red;">[ciach!]</span>em jakich malo.....

mam nadzieje ze kiedys qpisz cos na allegro i ktos inny zrobi cie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a - bedziesz mial nauczke debilu

a jesli chodzi o dysk to wez sie nim jebnij w ten swoj pusty leb. jak ma bad-sectory to jdd juz nic nie zaszkodzi a moze tobie pomoze.....

Wypierdalaj ty Nigeryjska Dziwko Bojowa. I tak sie sklada, ze na allegro jest duzo nie uczciwych osob chyba tam nie sprzedajesz, a przychodzisz i kurcze <span style="color:red;">[ciach!]</span>u ceny podbijasz taka jak wiekszosc <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonych dzieciakow, ktore sobie jaja robia z aukcji. CHWDP :!:

Coz... na pierwsze zdanie nie bede odpowiadal, nie warto sie znizac do twojego poziomu.

Sprzedalem namiot na allegro. Gosciu specjalnie jechal ponad 200 km, zeby odebrac go osobiscie. Spotykamy sie parkingu. Wyciagam namiot z bagaznika:

-To co rozkladamy?

Gosciu przejechal >200 km i nawet nie chcial sprawdzac namiotu. Dodam, ze kosztowal go 450 zl. Dlaczego? Bo wiedzial, ze go nie oszukam.

Na allegro robilem interesy za rozne, czasem duze kwoty. Nigdy, po prostu nigdy nie natrafilem nawet na najmniejszy przejaw nieuczciwosci....

i to tyle

Rusz glowa czlowieku!! W jakim ty swiecie zyjesz?? Na allegro ma b.duzo uzytkownikow!! Nie tylko takich jak ty czy ten facet. To sa pojedyncze przypadki!!! Juz pare razy mi sie zdarzylo, ze ktos przesylki nie odebral, albo wygral aukcje i nie dawal znaku zycia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze sie ustosunkowac, bo RS to mooj sasiad. Sam zamiar sprzedazy dysku uwalonego bez podania stanu faktycznego jest dla mnie karygodny, sam sprzedaje i kupuje na Allegro i jakbymi sie trafilo cos takiego to modl sie chlopie zeby to nie bylo od Ciebie bo bym do Ciebie wpadl i Ci ten dysk przezokno wrzucil. A kase to bysmi oddawal w trybie natychmastowym! Mam pewne znajomosci, o ktorych nie chcialbys wiedziec. RS miales racje wytykajac mu wszystko! Popieram!

Nie interesuje mnie kim on jest. Wedlug mnie to sprzedanie jest karygodne, a nie zamiar!!! A JA GO DO <span style="color:red;">[ciach!]</span>Y NĘDZY NIE SPRZEDAŁEM!!!!!!!!!!!!! Czy wy umiecie czytać!!!!! Ile razy można powtarzać!!!!!!!!!!!!? Zaraz mi się dostanie za bluzgi, ale ile można? A twoje znajomości też mnie nie interesują, przechwałki godne dzieciaków w piaskownicy!!!
pewnie bys go sprzedal gdyby cie tak ludzie niezbluzgali :x :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na marginesie, złodziejom i krętaczom się nie pomaga... :D

Nie jestem krętaczem ani złodziejem :!: . Gdybym coś takiego zrobił to dopiero mógłbyś się żucać :!: . Tylko jakos jak gosc z tego forum chcial sprzedac GF4 na allegro z ukryta wada, mianowicie karta wieszala sie w trakcie grania, to kazdy mu przyklaskiwal :!: . Nawet gdybym mial sprzedac to napewno wszystko bym opisal stan techniczny dysku itd...! To, że tak napisałem wcale nie oznacza, że tak bym zrobił! A wy świetych nie udawajcie każdy z was kradnie! Niech ktoś z forum powie, że nie ma ani jednej gry/programu pirackiego?!!! Tylko czepiac sie kogos jest dobrze. Wiec lepiej spojrzcie najpierw na siebie :!:

Ok

Ale stwierdziłeś, że najchętniej sprzedałbyś swój dysk nie mówiąc o bad sectorach...co innego sprzedać i się przyznać.

Co do oprogramowania, większość niema pieniędzy na nie. A postaw się w sytuację, kogoś kto cieszy się, że kupił sobie nowy dysk. Wreszcie po odczekaniu ma go w domu i dopiero wtedy widzi co kupił naprawdę za swoje czasami długo zbierane pieniądze... :cry:

A jak tobie by sie cos takiego przydarzylo to co bys zrobil?? Po prostu zlosc mnie wziela, ze dysk prawie nowy i juz bady i najchetniej to bym go rozwalil. A myslisz, ze ja dysk dostalem??? Tez musialem pieniadze zbierac! To skoro nie ma kasy na oprogramowanie to niech uzywa darmowego, ktore jest w necie, tak samo mozna powiedziec samochody sa drogie to ukradne sasiadowi!!!
przyznaj sie ze sam lecisz na spiraconym XP bo niewierze zeby tak tepa osoba jak ty potrafila uruchomic chocby linuxa :lol: :lol:
Nie mam XP. Mam 98SE ktory jest ORYGINALNY wersja OEM!!! Zatkało??? A linuxa nie mam co nie znaczy, że nie potrfiłbym go uruchomić!
lskad wiesz - sprawdzales :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie bys go sprzedal gdyby cie tak ludzie niezbluzgali :x :evil:
A z kad wiesz?? Raczej wlasnie bym go nie sprzedal bo nie chcialbym sobie psuc opinii na allegro gdyz czesto tam sprzedaje lub kupuje. A to, ze tak napisalem to ze zlosci na caly ten cholerny dysk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sluchaj gnojku!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>j na drzewo banany prostowac buraku zafajdany. Wodki z toba kutasie zawszony nie pilem wiec nie wyjezdzaj mi tu z tekstami zem dzieciak. Tak sie sklada bucu smutny, ze mam rodzine, wiec sie od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l bo jak sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie na maksa to sie kurna dowiem gdzie mieszkasz i Ci nasram na wycieraczke. <span style="color:red;">[ciach!]</span>j synu z tego forum! Przegiales pale!!!! :twisted: :twisted:

Ccialem pomoc napisalem Ci hamie zebys sobie zrobil writezeros WD Clearem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro ty potrafisz go zainstalować(tak sie tym chwalisz, to pewnie jedyna rzecz jaka potrafisz) to ja raczej tez bym sobie poradzil. Zreszta watpie zebys od razu umial Lina instalowac, tez na poczatku pewnie jakis poradnik albo instrukcja albo kolega...

albo user BiałY z forum.purepc.pl :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: Sluchaj gnojku!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>j na drzewo banany prostowac buraku zafajdany. Wodki z toba kutasie zawszony nie pilem wiec nie wyjezdzaj mi tu z tekstami zem dzieciak. Tak sie sklada bucu smutny, ze mam rodzine, wiec sie od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l bo jak sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie na maksa to sie kurna dowiem gdzie mieszkasz i Ci nasram na wycieraczke. <span style="color:red;">[ciach!]</span>j synu z tego forum! Przegiales pale!!!! :twisted:  :twisted:

I teraz mam juz pelny obraz ciebie. Dziwne w moim poscie ani razu cie nie obrazilem, a ty do mnie z bluzgami. Jak z toba gadalem przez phona to fajniejszy byles, a teraz musze zacytowac RS'a twojego sasiada

zachowujesz sie jak typowy dres odemnie z podworka masz takie texty debilne ze po twoich 2 zdaniach kazdy ma jush wyrobioną opinie o tobie

to mowi mi juz wszystko.

Ja jestem hamem??? Zbluzgales mnie i jeszcze piszesz, ze ja jestem hamem?? Ciekawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-To co rozkladamy?

i to tyle

Rusz glowa czlowieku!! W jakim ty swiecie zyjesz?? Na allegro ma b.duzo uzytkownikow!! Nie tylko takich jak ty czy ten facet. To sa pojedyncze przypadki!!!

hmm do tej pory nie natknalem sie na zaden przejaw nieuczciwosci a na allegro dzialam od ponad 2 lat i sprzedalem i kupilem naprawde wiele rzeczy za kwoty od kilku-kilkunastu zlotych do kilkuset zlotych. Jak do tej poru nie trafilem na zadnego oszusta. Pewnie kiedys trafie i modl sie zebys to nie byl ty kutasie.

Moze i nie sprzedales tego dysku, ale chciales sprzedac, wiec sie nie tlumacz.

Juz pare razy mi sie zdarzylo, ze ktos przesylki nie odebral, albo wygral aukcje i nie dawal znaku zycia!

slyszales o czym takim jak komentarz negatywny, albo "formularz zwrotu prowizji"?! w czym ty masz stary problem? po prostu nie robie interesow z ludzmi, ktorzy maja negatywy, a dzieki takim jak ty unikam takze tych, ktorzy maja malo komentarzy, mimo ze wiekszosc z nich jest pewnie uczciwa.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bialy: Powiem ci cos...co do tego o allegro nie bede sie wypowiadal duzo jush zostalo powiedziane.

Moj IBm padl po raz trzeci i jakos oddaje go do serwisu za kazdym razem i trudo musze czekac takie zycie.Czekam jush trzeci tydzien i jeszce nie ma trudno...RAz qpilem na allogor sb live a gosc mi wysall jakas chu.. na ISA( do tego momentu sie zrazilem ale korzystam z allegro ale jush z duza doza ostroznosci) jest gwarcnja oddaj dysk i czekaj.Pozczy od kogos jakis stary dysk(2-4 giga) zainstaluj winde i czekaj trudno takie zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: Sluchaj gnojku!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>j na drzewo banany prostowac buraku zafajdany. Wodki z toba kutasie zawszony nie pilem wiec nie wyjezdzaj mi tu z tekstami zem dzieciak. Tak sie sklada bucu smutny, ze mam rodzine, wiec sie od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l bo jak sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie na maksa to sie kurna dowiem gdzie mieszkasz i Ci nasram na wycieraczke. <span style="color:red;">[ciach!]</span>j synu z tego forum! Przegiales pale!!!! :twisted:  :twisted:

I teraz mam juz pelny obraz ciebie. Dziwne w moim poscie ani razu cie nie obrazilem, a ty do mnie z bluzgami. Jak z toba gadalem przez phona to fajniejszy byles, a teraz musze zacytowac RS'a twojego sasiada

zachowujesz sie jak typowy dres odemnie z podworka masz takie texty debilne ze po twoich 2 zdaniach kazdy ma jush wyrobioną opinie o tobie

to mowi mi juz wszystko.

Ja jestem hamem??? Zbluzgales mnie i jeszcze piszesz, ze ja jestem hamem?? Ciekawe...
Niby kiedy ty ze mna przez telefon rozmiawiales, chyba Ci sie cos pomylilo!! :twisted: Wkurzylem sie na twoj idiotyczny pomysl z proba sprzedazy z zatajona awaria i nie rzycze sobie tekstow pod moim adresem uwlaczajacych mojej godnosci jak juz wspomnialem to nie pilem z toba wodki i nie zamierzam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niekupuje na Allegro, chodźby przez takich userów. Nie chce ryzykować. Zapłace 100 albo więcej złotych w sklepie ale mam pewność że to nie fake.

kupuj od sprawdzonych ludzi z duza iloscia pozytywnych komentarzy. Jak ktos ma np. 200 pozytywow to zwyczajnie nie oplaca mu sie oszukiwac ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-To co rozkladamy?

i to tyle

Rusz glowa czlowieku!! W jakim ty swiecie zyjesz?? Na allegro ma b.duzo uzytkownikow!! Nie tylko takich jak ty czy ten facet. To sa pojedyncze przypadki!!!

hmm do tej pory nie natknalem sie na zaden przejaw nieuczciwosci a na allegro dzialam od ponad 2 lat i sprzedalem i kupilem naprawde wiele rzeczy za kwoty od kilku-kilkunastu zlotych do kilkuset zlotych. Jak do tej poru nie trafilem na zadnego oszusta. Pewnie kiedys trafie i modl sie zebys to nie byl ty kutasie.

Moze i nie sprzedales tego dysku, ale chciales sprzedac, wiec sie nie tlumacz.

Juz pare razy mi sie zdarzylo, ze ktos przesylki nie odebral, albo wygral aukcje i nie dawal znaku zycia!

slyszales o czym takim jak komentarz negatywny, albo "formularz zwrotu prowizji"?! w czym ty masz stary problem? po prostu nie robie interesow z ludzmi, ktorzy maja negatywy, a dzieki takim jak ty unikam takze tych, ktorzy maja malo komentarzy, mimo ze wiekszosc z nich jest pewnie uczciwa.....
Juz nie zamierzam sie tlumaczyc bo to daje wymierny efekt. Tak tylko powiec mi co to daje??!!!! Jesli jest mi potrzebna kasa szybko to trace 3 dni przez takiego dowcipnisia, i komentarz, czy zwrot prowizji nie daja nic!!! Tyle trwa najkrutsza aukcja oczywiscie mozna ja skrocic, ale w tedy mniej dostaniemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz nie zamierzam sie tlumaczyc bo to daje wymierny efekt. Tak tylko powiec mi co to daje??!!!! Jesli jest mi potrzebna kasa szybko to trace 3 dni przez takiego dowcipnisia, i komentarz, czy zwrot prowizji nie daja nic!!! Tyle trwa najkrutsza aukcja oczywiscie mozna ja skrocic, ale w tedy mniej dostaniemy.

jesli chodzi o wycofywanie sie itp. to zastrzegasz,ze nie przyjmujesz ofert od ludzi, ktorzy maja mniej niz ilestam punktow. jezeli ktos taki jednak zalicytuje to zwyczajnie odwolujesz jego oferte (a w miedzyczasie ktos ci moze jeszcze podbije cene :) )

jesli chodzi o nie odbieranie paczek to zastrzegasz platnosc tylko przelewem(chociaz akurat w twoim przypadku malo kto by sie odwarzyl :wink: )

ale oczywiscie ty trafisz na kogos kto ma 600 pozytywow i cie zrobi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, ale to dobrze dostalbys nauczke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby kiedy ty ze mna przez telefon rozmiawiales, chyba Ci sie cos pomylilo!! :twisted: Wkurzylem sie na twoj idiotyczny pomysl z proba sprzedazy z zatajona awaria i nie rzycze sobie tekstow pod moim adresem uwlaczajacych mojej godnosci jak juz wspomnialem to nie pilem z toba wodki i nie zamierzam!

Rozmawialem, tak naprawde to na tym forum mialem inna ksywe, ale musialem zmienic. Hm skoro ja cie obrazilem jesli mozna tak to nazwac, to twoje slowa:

Sluchaj gnojku!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>j na drzewo banany prostowac buraku zafajdany. Wodki z toba kutasie zawszony nie pilem wiec nie wyjezdzaj mi tu z tekstami zem dzieciak. Tak sie sklada bucu smutny, ze mam rodzine, wiec sie od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l bo jak sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie na maksa to sie kurna dowiem gdzie mieszkasz i Ci nasram na wycieraczke. <span style="color:red;">[ciach!]</span>j synu z tego forum! Przegiales pale!!!!

To juz w ogole szczyt hamstwa. Ja tez sobie nie zycze takich tekstow, tym bardziej, ze nie zwyzywalem cie, chociaz powinienem, jednak nie o to chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o wycofywanie sie itp. to zastrzegasz,ze nie przyjmujesz ofert od ludzi, ktorzy maja mniej niz ilestam punktow. jezeli ktos taki jednak zalicytuje to zwyczajnie odwolujesz jego oferte (a w miedzyczasie ktos ci moze jeszcze podbije cene  :) )

jesli chodzi o nie odbieranie paczek to zastrzegasz platnosc tylko przelewem(chociaz akurat w twoim przypadku malo kto by sie odwarzyl  :wink: )

ale oczywiscie ty trafisz na kogos kto ma 600 pozytywow i cie zrobi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, ale to dobrze dostalbys nauczke

Dlugo jeszcze bedziesz sie czepial?? Zaczynasz mnie juz denerwowac. Nikogo jeszcze nie oszukalem, a to ze tobie ciagle sie udaje na uczciwych trafiac to chyba szczescie albo farmazona puszczasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawialem, tak naprawde to na tym forum mialem inna ksywe, ale musialem zmienic. 

wydaje mi sie, ze juz niedlugo czeka cie ponowna zmiana :lol:

To juz w ogole szczyt hamstwa

a mi sie wydaje, ze szczytem chamstwa byloby sprzedanie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego dysku jako dobrego...

PS. pisze sie chamstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Biały jestem tu nowy ale widze że sobie przechlapałeś.

Trudno, obrazilo sie na mnie z 20 osob, ale na forum jest ponad 2000, zreszta nie tylko forum tweak'a jest prawda?

A co do allegro to takich jak ty powini usuwać :!:

Sam sie usun! Nikogo nie oszukalem wiec czego ty chcesz?? Co innego jak bym juz dysk sprzedal!! I jeszcze sie tym chwalil!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sie usun! Nikogo nie oszukalem wiec czego ty chcesz?? Co innego jak bym juz dysk sprzedal!! I jeszcze sie tym chwalil!

coz... w pierwszym poscie zupelnie powaznie napisales o tym pomysle. nie dziw sie ze tak zareagowalismy. teraz takie tlumaczenie, ze go nie sprzedales i w zasadzie w ogole nawet nie chciales nie brzmi zbyt wiarygodnie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Biały jestem tu nowy ale widze że sobie przechlapałeś.

Trudno, obrazilo sie na mnie z 20 osob, ale na forum jest ponad 2000, zreszta nie tylko forum tweak'a jest prawda?

A co do allegro to takich jak ty powini usuwać :!:

Zrozum stary, ze wiekszosc z nas potepia takie pomysly i nie jestes pierwszym i zapewne nie ostatnim, ktoremu nawrzuczalem. Nie bede sie wypowiadal za inych, wiec ja juz nie dyskutuje! Chcesz pomocy to pisz na temat. i poponuje koniec pieprzenia na temat sprzedazy dysku. Masz problem to pytaj! :twisted:

Wspomnialem o WDClerze -> www.internauci.pl

Szukaj wdclear.exe

program jest bardzo prosty w obsludze. oczywiscie wczesniej musisz zgrac wszystko na inny dysk bo on kasuje caly dysk!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...