Skocz do zawartości
BiAłY

Bad sectory na dysku :(. Co robić???

Rekomendowane odpowiedzi

Bialy ja nienapisalem ze sprzedales dysk napisalem " jak myslisz co BY czol czlowiek .... apisales ze ci zwisa ze 20 osobci bedzie olewalo bo zarejestrowanych jest 2000. Tylko ze tak sie sklada ze wlasnie Ci urzytkownicy sa jednymi najbardziej obeznanych i najbardziej aktywnych. ZObacz sobie jaka liczba osob czytala twoje posty w tym temacie i jak myslisz ze chetnie benda czytac twoje pytania, bo ja nie. niezamierzam opmagac komos takeimu jak ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O qrde chlopaki przystopujcie troszke to jest Forum każdy ma prawo do glosu ale ta dyskusja do niczego nie doprowadzi to nie ma sęsu Biały żle zinterpretował swoja wypowiedz i trudno stało sie chcicec a zrobić są to dwie rózne rzeczy dajcie sobie już spokuj bo w ten sposub nie dojdziecie do niczego Ja Go znam pare lat i On nigdy by takiego numeru komś nie wyciął DAJCIE JUZ SPOUJ Z TYM TEMATEM .Każdy popełnia błędy ale on jeszcze tego nie zrobił Nie popieram tego co chcial zrobic ale chodzi mi o sam fakt wyzywanie sie i sztraszenie nic wam nie da!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bialy ja nienapisalem ze sprzedales dysk napisalem " jak myslisz co BY czol czlowiek .... apisales ze ci zwisa ze 20 osobci bedzie olewalo bo zarejestrowanych jest 2000. Tylko ze tak sie sklada ze wlasnie Ci urzytkownicy sa jednymi najbardziej obeznanych i najbardziej aktywnych. ZObacz sobie jaka liczba osob czytala twoje posty w tym temacie i jak myslisz ze chetnie benda czytac twoje pytania, bo ja nie. niezamierzam opmagac komos takeimu jak ty.

Ja nie napisalem, ze mi zwisa, ze 20 osob bedzie mnie olewalo, jak nie beda to fajnie, a jak beda mnie olewac to sie jakos z tym pogodze. Co do konca twojego posta, moze nie bedziesz musial mi pomagac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: Biały - Przepraszam Cie za te bluzgi z mojej strony, jestem zbyt porywczy :!: Swoja droga prosze rozniez wszystkich, aby z tego posta wyciagneli wnioski i sie zastanowili na drugi raz co pisza, ja sie nie zastanowilem. Sami doprowadzamy do tego, ze forum Tweaka to bedzie jedno wielkie pobojowisko! Sorry jeszcze raz! Mielismy facetowi pomoc, a nie go zjechac! ja sie przyznalem do bledu, niech inni moze tez to zrobia. W koncu przecierz nie sprzedal tego dysku prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: Biały - Przepraszam Cie za te bluzgi z mojej strony, jestem zbyt porywczy :!:  Swoja droga prosze rozniez wszystkich, aby z tego posta wyciagneli wnioski i sie zastanowili na drugi raz co pisza, ja sie nie zastanowilem. Sami doprowadzamy do tego, ze forum Tweaka to bedzie jedno wielkie pobojowisko! Sorry jeszcze raz! Mielismy facetowi pomoc, a nie go zjechac! ja sie przyznalem do bledu, niech inni moze tez to zrobia. W koncu przecierz nie sprzedal tego dysku prawda?

napisalem to co napisalem myslac ze chce sprzedac ten dysk, i jesliby faktycznie sprzedal nie zalowalbym ani jednej bluzgi(ba nawet bym cos dodal)

okazalo sie jednak ze to nieporozumienie, jesli go nie sprzedal to jest OK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: Biały - Przepraszam Cie za te bluzgi z mojej strony, jestem zbyt porywczy :!:  Swoja droga prosze rozniez wszystkich, aby z tego posta wyciagneli wnioski i sie zastanowili na drugi raz co pisza, ja sie nie zastanowilem. Sami doprowadzamy do tego, ze forum Tweaka to bedzie jedno wielkie pobojowisko! Sorry jeszcze raz! Mielismy facetowi pomoc, a nie go zjechac! ja sie przyznalem do bledu, niech inni moze tez to zrobia. W koncu przecierz nie sprzedal tego dysku prawda?

napisalem to co napisalem myslac ze chce sprzedac ten dysk, i jesliby faktycznie sprzedal nie zalowalbym ani jednej bluzgi(ba nawet bym cos dodal)

okazalo sie jednak ze to nieporozumienie, jesli go nie sprzedal to jest OK :D

nastepnym razem niech cie reka Boza broni przed debilnym pomyslem wciskania ludzia kitu na allegro (ze o wspominaniu o tym na forum juz niewspomne:)) takze szacunek i uwazaj co za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly wypisujesz!!! no bo jak widac na zalaczonej dyskusji gowno jest wtedy wpuszczane w wiatrak i na wlasciwe pytanie nieuzyskuje sie odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie jabać oszustów ja bym juz raz mi ktos sprzedal na allegro co okazalo sie kompletnym chłamem ale moje szczęscie ze gosc mieszkal w Krakowie i odzyskalem kase. I hj ci wdupe Biały Kutasie. Moze jestem tutaj nowy ale nie pochwalam takich rzeczy a szczególnie ze naciolem sie juz na takiego jednego kutasa jak ty.

Reasumujac należy ci sie BAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i pozadny w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l.

( to by cie nauczyło miłości do ojczyzny )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to by bylo na tyle moze jestem za bardzo wulgarny i chamski i pewnie napiszesz ze nie chciales go sprzedac. Ale ja tego doswadzczyłem i nie bylo mi milo. Pracowalem cale wakacje na cos co okazalosie kompletnym dziadostwem i nie jest milo odebrac taka paczke i przekonac sie co wniej jest.

Mam nadzieje ze nie masz do mnie urazy ale tak mysle i nieludzko sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem jak to przeczytalem 15 min temu.

Obys nigdy nie sprzedal nic co by mialo ukryte wady a wszystko bedzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze sie ustosunkowac, bo RS to mooj sasiad. Sam zamiar sprzedazy dysku uwalonego bez podania stanu faktycznego jest dla mnie karygodny, sam sprzedaje i kupuje na Allegro i jakbymi sie trafilo cos takiego to modl sie chlopie zeby to nie bylo od Ciebie bo bym do Ciebie wpadl i Ci ten dysk przezokno wrzucil. A kase to bysmi oddawal w trybie natychmastowym! Mam pewne znajomosci, o ktorych nie chcialbys wiedziec. RS miales racje wytykajac mu wszystko! Popieram!

Nie interesuje mnie kim on jest. Wedlug mnie to sprzedanie jest karygodne, a nie zamiar!!! A JA GO DO <span style="color:red;">[ciach!]</span>Y NĘDZY NIE SPRZEDAŁEM!!!!!!!!!!!!! Czy wy umiecie czytać!!!!! Ile razy można powtarzać!!!!!!!!!!!!? Zaraz mi się dostanie za bluzgi, ale ile można? A twoje znajomości też mnie nie interesują, przechwałki godne dzieciaków w piaskownicy!!!
Ale ty chyba wciąż jesteś ślepy! Uczciwemu człowiekowi nawet do głowy by nie przyszło, żeby kogoś oszukiwac na allegro. Ja sprzedawałem kilka rzeczy i kupowałem, czasm nawet bezpośrednio tu na forum bez jakiegokolwiek zabezpieczenia i nawet byś się zdziwił jak niektórzy są uczciwi. Więc tu o uczciwości nic nie pisz ...

A najlepiej się następny raz zastanów co napiszesz (wiem że dla faceta głowa nie jest najważniejsza :D , ale...)

Widzę że wreszcie się pogodziliście...

A tak poza tymn zastanawiam się kim wcześniej byłeś... (stawiałem na Pit_era ale widać że się myliłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wracajac do tematu to mok kompel raz jak zalapal bad'ow to Partition magicem si epobawil tak ze bady byly ustawione na koncu dysku, wszytko potem bylo ok tylko dysk o 2 mb mniej pojemnosci mial, ale po czasie znowu mu wyskakiwaly badsectory, czli prawdopodobnie coś z mechaniką dysku. Juz niema ratunku. Albo mozna wsadzic dysk do kieszeni i siej usz niemartwić, albo rozkręcić i polozyc na poleczce z golymi talerzami- fajnie toto wygląda

wracajac do tematu to mok kompel raz jak zalapal bad'ow to Partition magicem si epobawil tak ze bady byly ustawione na koncu dysku, wszytko potem bylo ok tylko dysk o 2 mb mniej pojemnosci mial, ale po czasie znowu mu wyskakiwaly badsectory, czli prawdopodobnie coś z mechaniką dysku. Juz niema ratunku. Albo mozna wsadzic dysk do kieszeni i siej usz niemartwić, albo rozkręcić i polozyc na poleczce z golymi talerzami- fajnie toto wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...