Skocz do zawartości
Patryk555

Problem Z Drukarka Canon!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam drukarke Canon BJC-2100 i ostatnio nawet nie drukuje mi kolorow, mam nowa kasete z tuszem i nic, gdy chce wydrukowac tekst musze ustawic na najwyzsza jakosc bo inaczej widac same kropki tekst jakby nakladany 2razy i jeszcze wyblakly, gdy tak ustaiwie tekst nadal nie jest idealny a strone drukuje chyba z 8min. nie wiem co sie dzieje czyscilem dysze i nic, moze to wina sterownikow, mam XP i nie moge znalesc zadnych nowych mam wersje 5.1.2600.00, wczesniej bylo wszystko ok, moze ktos ma nowsze sterowniki?? Chyba ze jest jakas inna przyczyna takiego druku??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysze dyszami he ale te 8 min. drukowania mnie zastanawia. Raczej to nie stery.

Tel. w łapę i tyrkaj jutro do serwisu. Tylko nie daj się zbyc. Gostki z róznych serwisów potrafią walić niezłe ściemy tylko abyś z nimi jak najkrócej rozmawiał i się odczepił.

Wierzę, że Canon ma inaczej :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tym czasem troche przesadzilem, jest ok 5min. ale nadal duzo, serwis nic nie pomoze bo juz dawno po gwarancji, co mozna w niej przeczyscic, moze wtedy zacznie normalnie drukowac, jeszcze niedawno drukowala normalnie, tzn. kolory i tekst byl ok i nie trzeba bylo ustawiac na najwyzsza jakosc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi