Mareczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Potrzebuje do pracy dyplomowej uszkodzonych podzespołów pecetowych. Płyty główne, dyski twarde, procesory, karty graficzne, nagrywarki. Sprzęt powinien być niesprawny, ale w miarę cały. Jeśli komuś walają się po domu takie rzeczy, to chętnie odkupię. PILNE!! Piszcie na matrix8@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 no mam asusa cusl2, walniety dysk segate 1 gb, 2 karty sieciowe jedna compex :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 mam załatwiony ram sdr133 infineona :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Gdzieś miałem Athlona 1500+, ale mi zaginął, a u mnie w szkole znajdze się dużo uszkodzonego sprzętu. Ostatnio padły dwie identyczne płyty AOpen MX3W :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...