Misyo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Witam wszystkich Szukam rezerwuaru do układu... ?Najbardziej pasowałoby mi coś takiego Danger Den Dual 3 1/2 Floppy Bay Reservoir Tyle że do zatoki 5.25..... Ten byłby idealny.... Oczywiście gdyby miał 2 wejścia..... Niestety nikt u nas czegoś takiego nie robi... Wiem, że nie jest to trudne do zrobienia... ale ja bym wolał kupić po prostu ;-) Jakies pomysły? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Misyo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Niestety nikt u nas czegoś takiego nie robi... 1487347[/snapback] zalozymy sie? no chyba ze jestem NIKT ;) kliknij => http://watercooling.com.pl/rez.php do konca tygodnia pojawiaja sie w ofercie rezy 1x5,25" Pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 http://www.4max.pl/default.asp?g=152&gg=61&produkt=1363 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1487540[/snapback] Stan: chwilowo brak wiec chyba nie kupi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 no ale slowo "chwilowo" moze miec tu kluczowe znaczenie :] trza ring ring i zapytac kiedy beda mieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) no ale slowo "chwilowo" moze miec tu kluczowe znaczenie :] trza ring ring i zapytac kiedy beda mieli... 1487814[/snapback] bez ring ring mowie ze beda u mnie do piatku :) Edytowane 8 Czerwca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) dobrze wiedziec, bo sam bede taki kupowal za jakis czas. mam tylko nadzieje , ze beda w jakiejs konkurencyjnej cenie :P w ogole macie wszystko czego bede potrzebowal :] tylko jak z tymi wezami sang-a dobre one?? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Pooh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 dobrze wiedziec, bo sam bede taki kupowal za jakis czas. mam tylko nadzieje , ze beda w jakiejs konkurencyjnej cenie :P w ogole macie wszystko czego bede potrzebowal :] tylko jak z tymi wezami sang-a dobre one?? 1487900[/snapback] co do ceny jeszce trwaja przeliczenia... co do weza zapraszam na gg: 3060132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 O proszę.... samhain poprawiłeś mi humor ;-) co do 4maxa... to to nie to czego szukam bo ma jeden wlot ;-) No i nie lubie tam nic zamawiać.. Kiedyś próbowałem u nich kupić hurtowo na sklep komputerowy... heh to mi cennik hurtowy wysłali taki, że taniej byłoby kupić ze stronki w detalu ;] No i niestety miałem raz przygode pod tytułem 3 miesiące wysyłanie radiatorów... ehhhh nie polecam... chociaż stronka mocno zachęca. samhain: brakuje mi tam jeszcze tylko przegordy między wlotami a wylotem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 zalozymy sie? no chyba ze jestem NIKT ;) kliknij => 1487482[/snapback] no to dawaj dawaj stary bo ja bym sie pisal... jeszcze jakbys sie z cena zmiescil do 100 to bylaby bajka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) samhain: brakuje mi tam jeszcze tylko przegordy między wlotami a wylotem..... 1488776[/snapback] bo to jest rez rozkrecany z mozliwoscia zamontowania pompy, do tego byl projektowany... przegroda, na specjalne zyczeni ekoszt podniesie troszke... w razie co mail na stronie jak i gg... no to dawaj dawaj stary bo ja bym sie pisal... jeszcze jakbys sie z cena zmiescil do 100 to bylaby bajka :D 1488790[/snapback] na razie cena ustalona na: 89 pln fotki wrzuce pozno w piatek i wtedy tez pojawi sie w ofercie, na razie probna partia na 'wyczucie rynku' pozniej moze produkcja stala... pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 No to ja poproszę wersje nie do pompki a po prostu fajny rezerwuar. Skoro będziesz dopiero robić to poproszę o zrobienie tak jak mówiłem.... - przegroda pomiędzy wejściem i wyjściem. - korek do dolewek nie na tyle lecz na przodzie rezerwuaru (chieftec ma szyny do napędów... powinno sie dać wysuwać rezerwuart bez rozkręcania obudowy) - poproszę ze 2 otwory na diody - jeszcze przemyśle kwestie kroćców... bo 2 chyba konto będe chciał ale to jeszcze do przemyślenia.... Odezwij sie na GG ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 No to ja poproszę wersje nie do pompki a po prostu fajny rezerwuar. Skoro będziesz dopiero robić to poproszę o zrobienie tak jak mówiłem.... - przegroda pomiędzy wejściem i wyjściem. - korek do dolewek nie na tyle lecz na przodzie rezerwuaru (chieftec ma szyny do napędów... powinno sie dać wysuwać rezerwuart bez rozkręcania obudowy) - poproszę ze 2 otwory na diody - jeszcze przemyśle kwestie kroćców... bo 2 chyba konto będe chciał ale to jeszcze do przemyślenia.... Odezwij sie na GG ;] 1489059[/snapback] zamowienia indywidualne sa przyjmowane TYLKO I WYLACZNIE MAILEM GG widac ze niedostepne wiec... :) niedostepne - proste :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 na razie cena ustalona na: 89 pln fotki wrzuce pozno w piatek i wtedy tez pojawi sie w ofercie, na razie probna partia na 'wyczucie rynku' pozniej moze produkcja stala... 1488879[/snapback] Cena ustalona morze zmienić się zarówno w górę jak i w dół? Czy w tej cenie są króćce? Prawdopodobnie szykuje się kolejny zakup od Samhaina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Cena ustalona morze zmienić się zarówno w górę jak i w dół? Czy w tej cenie są króćce? Prawdopodobnie szykuje się kolejny zakup od Samhaina. 1489085[/snapback] cena jedynie moze sie ruszyc w dol, w cenie sa krocce edit: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=138062 Edytowane 10 Czerwca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...