osek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 witam kurna- taka akcja: klikając siakąś mp3 z dysku... winamp dodaje mi ją do kolejki na playliście... e, a jak zrobić aby ją od razu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł? ;] bo przejde spowrotem do mojej 2.9 sprawdzonej więc jak będzie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Narzędzia/ Opcje Folderów/ Typy plików/ Szukasz MP3/ Zaawansowane/ Klikasz Play i ustaw jako domyślną Tak jest w win2k :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 heheh, dzięki wielkie... ale dziwne- zrobiło sie tak po nałożeniu piątki na dwójke.. ;] szczegół ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 eee tutaj juz odpowiedz, ja chcialem uruchomic, moje wielkie zdolnosci, aby dac PROfesjonalna odpowiedz, ale widze, ze juz nauczylem ludzi czegos... ;] takze mnie wyreczaja :wink: pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 eee tutaj juz odpowiedz, ja chcialem uruchomic, moje wielkie zdolnosci, aby dac PROfesjonalna odpowiedz, ale widze, ze juz nauczylem ludzi czegos... ;] takze mnie wyreczaja :wink: pozdro... 1487732[/snapback] ciekawe jak brzmi WIELKA odpowiedź mAŁEGO? hahha : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 dodam ze ta opcje mozna zmienic tez z poziomu winampa "kolejkowanie jako domyślna akcja" w zakladce typy plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...