ducat Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wlasnie pracuje nad pracą w WORDzie i zaczynam się denerwować lekko... Jak GO zmusić zeby automatycznie przenosił do następnego wiersza pojedyncze literki z, w, o itd. Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) W wordzie 2000 znalazłem tylko "Spacje końcowe przenoszone do następnego wiersza." Narzędzia/ Opcje/ Zgodność/ Opcje/ i zaznaczami to co napisałem wyżej. Trzeba się pilnować i wstawiać enter przed "sierotami" :wink: Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Dzinks :) Ja wstawiam Sift+Enter :rolleyes: ale to nie wtym rzecz ... chodzi o to że tak wklepany tekst poddany "formatowaniu" zmiana romiaru czcionki, kursywa itd czy tesh zmiana marginesów bocznych powoduje ze tekst wygląda ma sa kry cznie :blink: i nowa robota jest :mur: No nic jak sie nieda to sie nieda :unsure: SIE BEDE MECZYŁ DALEJ :cry: PS A taki on wspaniały ten ŁOTR tfuuu ŁORD :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 trzeba wstawiać twarde spacje zamiast enterów - ctrl + shift + spacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...