M@NI@K Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Mam taka obudowę i chcę podać ją modyfikacji, ale nie wiem, jakiej czekam na wasze propozycje a sam coś wybiorem. Najlepiej jakby były rysunki. (IMG http://l4d.minister.pl/mod1.JPG[/img]) (IMG http://l4d.minister.pl/mod2.JPG[/img]) (IMG http://l4d.minister.pl/mod3.JPG[/img]) (IMG http://l4d.minister.pl/mod4.JPG[/img]) (IMG http://l4d.minister.pl/mod5.JPG[/img]) (IMG http://l4d.minister.pl/mod6.JPG[/img]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 rysunki to Ty sobie sam zrob a nie czekaj az Cie ktos za raczke poprowadzi "masz zrobic to i to" www.google.pl wpisujesz modding i jedziesz, klikasz na stronki i ogladasz galerie modow, ogladasz i wybierasz co mozna zrobic i co Ci sie podoba ten front panel paskudny choc na upartego mozna cos ladnego z tego zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 :lol: :lol: hehehe. no to sie posmialem :lol: czy ty czlowieku jestes powazny? tak jak napisal kolega Radek_BVB, ogladasz, wymyslasz i jedziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Tu wytnij tam przyklej, tu moze jakaś dioda. No to do roboty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Hmmm . Chyba nikt ci nie powie co masz zrobić. Popatrz co robią inni, pooglądaj, pomyśl, jeszcze raz pomyśl i zrób. Jak ci nie wyjdzie i nie będziesz zadowolony zawsze cena takiej budy nie przewyzsza pewnie 30 - 50 zł. Według mnie boki i góra są całkiem przyjazne modyfikacją, gładkie, równe tylko je ciąc. Ale przód wygląda jak dla mnie tragicznie. Przede wszystkim ta wypukła zaślepka przy reszcie wkoło płaskiej. Będziesz pewnie miał problemy z tym przodem. Albo zrób jakieś wypukłe zaślepki na napędy + kieszeń, albo według mnie będziesz musiał wszystko jakoś wyrównać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 @ vacpan: zapomniales dodac rysunku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 kup 20KG szpachli i zrob cos z frontem... potem wszystko jakims ladnym lakierem przejechać :P boczek wyciac i samemu plexe dopasowac :P pomyslow jest od groma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 myślę, że najlepiej będzie wziąć się do kupy, walnąć klocka i wysmarować nim tą obudowę - poczekać jak zaschnie i bedziesz miał coś na podobieństwo takiego moda jak ten taki cały zardzewiały, który był jakiś czas temu tak zachwalany :) a ze będzie śmierdziało to już nie nasz problem :) a poważnie - ludzie modding to nie tylko wykonanie ale i wyobraźnia ... jak nie umiesz wpaść na dobry pomysł to się wcale do tego nie bierz bo inaczej będzie tak, ze ktoś ci wymyśli co i jak ma byc a ty jak małpa wszystko zrobisz tak jak ci każą bez zadnej inwencji i inicjatywy ... a potem będziesz się chwalił dokoła jaki to zajebisty mod walnąłeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 myślę, że najlepiej będzie wziąć się do kupy, walnąć klocka i wysmarować nim tą obudowę - poczekać jak zaschnie i bedziesz miał coś na podobieństwo takiego moda jak ten taki cały zardzewiały, który był jakiś czas temu tak zachwalany :) a ze będzie śmierdziało to już nie nasz problem :) a poważnie - ludzie modding to nie tylko wykonanie ale i wyobraźnia ... jak nie umiesz wpaść na dobry pomysł to się wcale do tego nie bierz bo inaczej będzie tak, ze ktoś ci wymyśli co i jak ma byc a ty jak małpa wszystko zrobisz tak jak ci każą bez zadnej inwencji i inicjatywy ... a potem będziesz się chwalił dokoła jaki to zajebisty mod walnąłeś :) 1487615[/snapback] Zniknięcie tych parówek spowodowało niemały zamęt. To fakt… …Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi… … Dlatego też, te zniknięte parówki zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi… ... my wszyscy stoimy twardo na gruncie pryncypialnego sposobu planowania, które pozwólcie, że przypomnę w konkretnym zarysie. Oszczędność powinna się ... dewizą w życiu publicznym i gospodarczym ... wszystko zależy od właściwego wykorzystania potencjału jako podstawy rozwoju ... użyteczności publicznej ... dla każdego obywatela ta podstawa musi się stać nawykiem w działalności produkcyjnej. Jest to ogromne pole ... … dla szerokich oddolnych inicjatyw ! To wszystko każe nam powiedzieć mocno i stanowczo… … parówkowym skrytożercom mówimy NIE !!! :P ...a Ty M@ni@k zadaj sobie trud myślenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 chyba jakiś kolejny "stachanowiec" lub inny działacz ZMPowski się nam tu trafił :) dalej hodować pomidory za kołem polarnym a nie prześladujesz "zaplute Karły Reakcji" ... przygarnij kropka bo też ma prawo do życia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Pomysl na okno ? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez HeatFighter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 hahahahah :lol: hamska ta fotka hahaha :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...