john2 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Mój bios wskazuje czerwonym kolorem prędkość obrotów wentylatora w zasilaczu, dlaczego? Inne wskazania są w kolorze czarnym, czy może być to związane z tym, że wskazuje ok. 1200 obr. (najniższe z wszystkich wiatraków). Czy można to jakoś wytłumaczyć? Myślę, że nie wpływa to w żaden sposób na działanie komputera, ale troszeczkę mnie irytuje!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 śpij spokojnie :lol: zamien wentyl od cpu i od zasilacza gniazdkami i zobacz ktory teraz bedzie czerwony... jak 1200rpm to znaczy ze jest maly i to dlatego, a jak cpu to znaczy ze to gniazdko jest na czerwono... tak czy tak nic to nie zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Pokombinuje sobie jak będę w domu, dzięki za szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...