piterr666 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, wracam na Tweak'a z nową zabawką tj. A64 B) powiem tylko że jest świetna. Problem mam natomast z chłodzeniem do niej, mam płytę MSI Neo2 Platinum, polecam wszystkim fsb 330 żaden problem, jednak ma socket na procesor chyba w najgorszym możliwym miejscu. Jeśli ktos wie jaki najwydajniejszy konwencjonalny cooler (cena nie gra roli, może to byc nawet Thermalright XP-120, tyle że podobno się nie mieści) można zapiąć na tą płytę lub ma taki zapięty to bardzo proszę o informację o tym. pozdro Edytowane 8 Czerwca 2005 przez piterr666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterr666 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 AC Freezer 64 to brzmi dumnie :) mam nadzieje że się nie mylę i wentylator nie utnie mi kabla ATA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...