ilubek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 witam Chodzi mi o zamianę liczby przedstawionej jako cyfra na słowa np. 125 - sto dwadzieścia pięć 1255 - tysiąc dwieście pięćdziesiąt pięć itp. tzn. Robię wyliczenia np. sumuję kilka liczb i razem dają mi 120 Chcę uzyskać aby automatycznie Exel zmienił mi liczbę - cyfrę na słowa sto dwadzieścia i tak ją przedstawił w innej komórce Podobno jest to możliwe poprzez funkcje programu lub jakąś nakładkę (dodatek). Ktoś może wie jak to zrobić? Będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Sprawdz sobie strone www.poradnikexcela.com dzial porady, porada nr 18. Nie uzywalem tego wiec nie gwarantuje ci ze bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam Dzięki bardzo pomocna ta strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...