Aurora001 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 prawdopodobnie bede robil wlasny regulator obrotow ale niestety niemam jeszcze vantka w chacie i nie wiem przy jakich napieciu kreci sie oraz od ile startuje wiec nie wiem na ile ustawic potencjometr na minimum. A nie chcialbym go przez przypadek wylaczyc i zjarac proca. Jesli ktos ma doswiadczenia to prosilbym o jakies dane. Google "0" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Poszukaj w specyfikacjach wentyli Sunona. Bo Vantec Tornado to właśnie Sunony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Moze mi ktos podac model tego sunona bo ciezko go znalezc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 symbol wentla Vantec Tornado 92mm to TD9238H tutaj masz pdf ze specyfikacja http://www.vantecusa.com/pdf/td9238h.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Widzialem wczoraj, nic nie ma :S Jedynie na xs znalazlem wzmianke ze na 7v kreci sie ale nie wiem czy to minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 moja delta chodzila na 5V, ale i tak byla nieznosnie glosna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czytalem wlasnie o tym ze przy 6-7v sa glosne z powodu wibracji. Ale nie wiem czy z powodu wibracji lozyska czy wibracji miedzy wentylem a radiatorem. W kazdym razie i tak zaloze podkladke silikonowa bo jak na grafe dalem 60mm 7000rmp to cala buda mi sie trzesla razem z biurkiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 u mnie to byl terkot lozyska. przy takich obrotach lozysko jest poterzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dostalem info od samego zrodla czyli vantecusa oraz od usera haszek "vantek statuje od 5v" --> niestety nie ma danych czy nizej. W kazdym razie myslalem ze w tym tygodniu dostane chlodzenie ale stara mi wykrecila taki numer ze lepiej nie gadac :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...