Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam, zamierzam wymienić moje kingstony na jakies lepsze pamieci i wieksze. Potrzebuję naprawdę dobre pamieci z obsluga dual channel aby mój P4 z socketem 478 dobrze sie czuł :)) Jakie polecacie ??? OCZ, Geil czy moze Hynix ????? Za wszystkie opinie serdzecznie dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nikt nie wie ?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ludzie pomózcie mi, prosze Was, potrzebuje rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dobra a mzoe bys napisal jaki masz sprzet:proc+plyta, ile chcesz kasy wydac na pamieci i jaka pojemnosc interesuje. jak potzrebujesz mojej rady udzielanje w ciemno to bierz hynixy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Wreszcie ktos sie odezwał :) Big THX :D A wiec tak, mam plyte glowna DFI pod socket 478 i potrzebuje jakies 2 GB RAMu w trybie dual channel. Tyle jest tych modeli i producentow ze nie wiem ktore wybrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 no stary zalerzy czego oczekujesz po ramach i ile chcesz kaski na nie wydac itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...