Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Mam P4 z socket 478 i potrzebuję dobrego wentyla bo chce troche go podkrecic. Tylko nie wiem jaki jest najlepszy wentyl do P4 ??? Ma ktos jakies propozycje ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolCichy Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Oczywiście. Arctic Cooling Freezer 4 (80-90 zł). U mnie na P4 Prescott 3.0 w połączeniu z tylną Akasą 120mm (no i Freezer na 1800 rpm) mam temp. 36/49. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 potwierdzam Jak dla mnie mistrz w kategori cena/power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jeśli potrzebujesz jeszcze potwierdzenia, to zdecydowanie Freezer 4. U mnie chłodzi aż miło i cichutki. No i oczywiście cena nie do pobicia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoda Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Wlasnie mi znajomy tez polecal to samo co Wy :) Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 U mnie na tym co w podpisie, Pentagram CQ 92Cu z tunelem powietrznym na paście Arctic Ceramique w idle 32* stres 48*, w trybie silent 1500 RPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...