harry Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Siema. Po dlugiej przerwie znowu sie odzywam ;) Otoz mam takie pytanko, a wiec: uzbieralem sobie wkoncu pieniazki i chce kupic glosniki Creative MEGA WORKS 2.1. Moje pytanie to: czy moja karta dzwiekowa uciagnie te glosniki czyli sound blaster live 1024. Z gory dzieki za odpowiedz! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 jak to uciagnie :? to jest karta z tego co pamietam 4.1 wiec czemu ma sobie nie poradzic. najlepiej wejdz na strone creativa i sprawdz jak sie podlacza zestaw pod ta karte. Powinien byc pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 szczerze odradzam te głosniki. Sam takie miałem i musze powiedziec ze soob jest słaby. Satelitki co prawda niczego sobie, zeby zaczęły pierdziec baaardzoe wielku dB trzeba, ale sub im nie dorównuje, polecam dołozyc pare zeta i kupic logitecha z2200 lub 2300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...