Gość ctx0075b Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Może ktoś wie gdzie można znaleść BIOS do płyty głównej ECS k7vta3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) na stronie www producenta bardzo łatwo znaleźć bios do każdej revizji K7VTA3... p.s> sekunda szukania na google wykazala: [click here!] p.s2> zmieniłem w rev. 2.0 i zakonczylo sie nie powodzeniem... :] p.s3> ale ludzie są leniwi... :mur: Edytowane 9 Czerwca 2005 przez SowaBezOka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ściągałem bios ze strony producenta gdy chciałem go flashować awd flash przerwał oerację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 do odpowiedniej reviwzji wgrywasz bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 odpalam awd flash wskazuje plik z BIOS-em i wtedy program kończy pracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 a odpalasz go z dyskietki startowej ??? poczytaj instukcje flashowania biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dzięki spróbuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 musisz miec odpowiednia wersje awdflasha i odblokowac mozliwosc flashowania (opcja w biosie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 mam odpowiedni bios a jego zabezpieczenie jest wyłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignorant Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Spróbuj WINFLASH działa pod windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Gdy zapakuje BIOS-a do winflasha to komp się wiesza Plik z BIOS-em jest OK. Mój brat nagrywał ten sam plik do takiej samej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 a jaka masz wersje programu do flashowania (awdflash.exe) ? i konczy sie tak bez zadnego komunikatu ? ew mozesz sprobowac wymusic wgranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...