avw Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Większość firm przydziela swoim pracownikom adresy e-mail wg. okreslonego standardu. Zazwyczaj składające sie z elementów imienia i nazwiska osoby. Czy jest możliwość wyszukania takiego e-maila w internecie? Potrzeba do tego jakiegoś oprogramowana? Czy może jest to niemożliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nie do końca rozumiem, co chcesz zrobić, ale do szukania dobry jest google.pl: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=osoba%...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Google nie znajduje adresów e-mail - chyba, że są umieszczone na stronie internetowej. Chodzi mi o to czy znając imię i nazwisko osoby można wyszukać jego e-mail przez Internet. Nie chodzi tu o e-maile prywatne, tylko e-maile skrzynek, którymi posługują się pracownicy firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tak, można - sposobem opisanym wyżej... Innego sposobu nie ma - naoglądałeś się za dużo filmów SF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 <_< właśnie że się nie naoglądałem, dlatego pytam czy można? Właściwie czy jest taka wyszukiwarka która dokona szukania całego adresu po wpisaniu jego części np. imię.nazwisko@ ... Nie wiem jak to zrobić w google, bo on nie odróżnia części adresu i szuka występujących słów. Ale rozumiem że jeśli adres e-mail nie został umieszczony na stronie internetowej to wyszukać go nie można? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Generalnie to w dawnych czasach ktoś gdzieś (w USA) kiedyś (przed krachem dot-comów) próbował stworzyć coś a la książka telefoniczna dla e-maili. Po głowie chodzi mi nazwa bigfoot czy jakoś tak. Pewnie były inne i oczywyście wszystkie padły bo działały na bezgranicznie durnej zasadzie i oczekiwaniu, że miliony ludzi poświęci swój czas na wpisanie się do takiego serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...