Subvoice Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Czy ktoś może wie ewentualnie znalazł gdzieś w necie opis jak wyciągnąć spdifa z ww karty, nie kupując jednocześnie przepięknego kabelka od creative'a za cenę drugiej karty? Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macello Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wystarczy, z tego co mi wiadomo, podłączyć zwykły kabelek jack stereo-2x chinch lewym kanałem do amplitunera. Na lewym kanale jest sygnał spdif i amplituner powinien go wykryć. Ja tak mam i działa. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Dzieki za info. mozesz jeszcze stuknac jak jest z jakoscia dzwieku z tego S/PDIFa. Karta bedzie siedziec w takim medialnym PC w malej obudowie - stad Live 24bit a nie np. Audigy (niski profil) i sluzyc m.in. do sluchania muzyki. Grac bedzie z Yamaha RX-v800. Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...