robson Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Witam Nie moge uruchomic windowsa 2000 Usunalem jakies pliki które mialy byc spywerami które podczepily mi sie pod przegldarke. Czy jest jakis sposob ?? Pomocy Edytowane 9 Czerwca 2005 przez robson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) o/t total ale wiesz co? przegiąłeś z tym przywruceniem przeciez to nawet źle wygląda :( i nie mów mi, że dysklektyk, każdy tak mówi zainstaluj system na wierzch EDIT: usunąłem nie usunełem :mur: Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 nie bede mowil ze dyslektyk skoro mi nie uwiezysz ok system na wierzch czyli nakladka tak ? a czy nie ma innego sposobu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 AFAIK Windows 2000 ma opcję "Napraw" przy bootowaniu z CD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jesli Win 2000 posiada taka opcje to sproboj przy uruchamianiu dac F8 i potem wybrac opcje ostatnie dzialajace ustawienia. Ta opcja chyba dziala tylko w przypadku wlaczonego przywracania systemu. Mi sie kiedys tak udalo postawic XPka na nogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...