MeHow Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 jonas zwany niezrównanym, ten który tańczy na kurhanach wrogów, (...) , narcyz, scurwysynus maximus. Kto przytoczy reszte, bo zapomnialem :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Coś było na temat amator nektaru [censored] :D. Ja też witam ;]. Aby nie było OT to dysleksja dysgrafia dysortografia dyskalkulia. A błędy lecą pod dysortografie a dysleksja to kłopoty z pisaniem czytaniem. ;]] Wtf 2 razy :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Prosze, prosze, objawil sie wreszcie mistrz polszczyzny nienajnowszej ;) Dopiero sie rozlegna placz i zgrzytanie zebow wszelkich 3l0-ziomkow i dys-forumowiczow, ktorzy beda probowali zrozumiec o czym tak wlasciwie jonas prawi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Dopiero sie rozlegna placz i zgrzytanie zebow wszelkich 3l0-ziomkow i dys-forumowiczow, ktorzy beda probowali zrozumiec o czym tak wlasciwie jonas prawi :PZaiste, strasznie mnie to martwi. Ażem paraliżu anusa się nabawił :> OT To było tak: Jonas zwany Niezrównanym Ten Który Tańczy Na Kurhanach Wrogów Amator Nektaru Waginalnego Alchemik Słowa Narcyz Scurvysynus Maximus Takie proste, a nie zapamiętali. Fe :> /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja mam to na posladku wyryte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ja na klacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Cześć jonas, nadziejo Ty moja, iż bogactwo języka nie ulegnie zatraceniu w potokach el0mowy. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...