mkl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ale na testowym piszemy w młodzieżowym języku i tam chcemy w nim pisać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ale na testowym piszemy w młodzieżowym języku i tam chcemy w nim pisać :] 1500825[/snapback] to piszcie... ;) testowe mnie nie wkurza - bo jest testowe nieczęsto tam zaglądam, poza tym w końcu testowe więc zawsze można się wytłumaczyć, że testujesz jak działa np cenzura czy coś ;) było tu kilka klasycznych przykładów, co potrafi napisać taki sobie user - oczy bolą, za cholerę nie rozumiesz o co chodzi, a na dodatek zdania napisane czysto po polskiemu dobra sie już tu nie wypowiadam jak dla mnie wszystko zostało już powiedziane - wszyscy są za karaniem ja byłem za zaostrzeniem kar, ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi administracji ;) no i w sumie nie wiem czy mogę pisać z małych liter <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 .... Ale należy tępić dysleksje. .... 1500796[/snapback] Nie dysleksję należy tępić. Jest to dosyć ciężka przypadłość. Moja Kasia jest polonistką w gimnazjum i coś na ten temat wiem. Tępić należy ludków, którzy to wykorzystują i uważają, że jak mają kwit, to nic ich nie obowiązuje. Przypominam, że dysleksja, dysortografia czy dysgrafia (takie sobie 3D :-P ) nie zwalnia od przestrzegania regulaminu. Tweak to nie szkoła i nie ma ustawowego obowiązku uczestnictwa w forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 IMO 10% to stanowczo zbyt łagodny wymiar kary. Zgadzam sie. Mowiac szczerze, przez to (i inne, ale o nich tutaj nie rozmawiamy) forum zaczynam sie zastanawiac nad niektorymi wyrazami - wczesniej cos takiego mi sie nie zdarzało. To jest cos w rodzaju błednego koła - jedni robia bledy, potem ktos czyta x razy takie "wogule" i sam zaczyna tak pisac. Moim zdaniem, 50% wcale nie było by przesadą (oczywiscie tylko za szczegolne bledy, typu k t u r y). Ponawiam wiec pytanie: Czy to naprawde jest taki wielki problem, naprawic ten cholerny skrypt, zeby nie pokazywal tagow oraz rozszerzyć liste popularnych błedow??? Moze sie ktos władny wypowiedzieć na ten temat?? Dlaczego ten skrypt wciaz nie jest naprawiony? Pytam poważnie, ponieważ czuje, iż moja ortografia jest coraz słabsza :? . Co prawda czytam sporo ksiazek, co stanowi skuteczna przeciwwage dla Forum, ale kiedys nie robilem bledow, praktycznie rzecz biorac, WCALE (jedynie sporadycznie zdarzało mi sie napisac "nie" rozlacznie, tam gdzie powinno byc lacznie ;) ). Obecnie coraz czesciej zastanawiam sie, jak napisac jakis wyraz i jest to niestety "zasluga" tego oraz innych for. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 wiele innych przywileji. przywilei. ;) Obecnie coraz czesciej zastanawiam sie, jak napisac jakis wyraz i jest to niestety "zasluga" tego oraz innych for. Mam podobnie. www.bykom-stop.avx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) I jak zwykle zostałem źle zrozumiany :mur: . Chodziło mi o to, że np. przy avatarze zrobić takie coś jak napis "Brać z niego przykład", czy coś takiego, ale widać to chyba zły pomysł :mur: Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ...avarcie... 1501148[/snapback] WTF? :blink: Proponuję zajrzeć do regulaminu - jest tam pod koniec słowniczek. WARTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Poprawić skrypt i będzie po sprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dokladnie, nie rozumiem dlaczego moderzy unikaja tego tematu:/ Juz 3 razy pytałem sie, co z tym skryptem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) naprawiles? ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury Widzie, ze jeszcze nie do konca ;) Ale lepsze to niz nic ;) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Właśnie naprawiam. Ale dodam tylko kilka kluczowych słów/błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Aha - cenzura działa tylko i wyłącznie w nowo napisanych postach (po aktualizacji cenzury). Aby wyłapać wszystko trzeba resynchronizować bazę co się mija z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ej, a nie moglbys zrobic tak, zeby ten skrypt zamiast pisac "ORT" poprawial po prostu wyraz na wlasciwy? Cos takiego: ktos pisze k t u r y i skrypt zamienia na który Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury, wogule ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ( test ) :lol: Lpesze bylo jak kiedy np ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> >>> Wziac PS. Poprawcie skrypt bo jesli ktos edytuje posta z bledem to przed blednym wyrazem wyskakuje co edycja ORT: Czy po 4 miechach moze ktos mi zdjac te 10% :S Nadal nie czaje zreszta za co te karniaki :lol: "za duzo tematow" :lol: Paranoik uwzglednij "wogole" i "wogule" Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nie. Chodzi o wykazanie błędu, żeby użytkownik sam poprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Fakt, nie zrozumialem intencji;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) jestem za karaniem ;) nie za pojedyncze ale za rażące błędy tak! źle się to czyta :-) proponuję też punkty za "tesh" i pochodne,, imo matoli język ;) ;) [cut] w tym ten, tesh z tym zwiazany [cut] Ale osochozi? to tylko z jednego tematu który mam otwarty akurat ;) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 pshesadzash :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 boshe zaraz mi powiecie ze jak napisze "o so hozi" to beda karniaki o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 powinny byc:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 to moze niedlugo za "specjalna gre slow" powinny byc karniaki kiedy auto specjalnie cos przekreca w jakims celu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Nie przesadzajmy... "osochozi" jest zakorzenione w tradycji Tweaka.. Idąc tym pomysłem "plóm" też trza będzie cenzurować.. ;] Aposo? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hoci kłufnie o takie pszybadtki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Dobra, 'osochozi' moze i jest zakorzenione, ale jak ktos CAŁY CZAS pisze w stylu, to tego sie czytac nie da:/ IMHO za to rowniez powinny byc karniaki, ale wystawiane zgodnie z subiektywna ocena moderatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 und3r: nie można przeginać w żadnym kierunku. A ty właśnie to robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Psheginam? Looz, to moshe niech kashdy pishe w ten sposoob, forOom bedzie pshynajmniej mlodzieshowe. Rozoomiesch, osohozi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ale nikt tak nie pisze normalnie. Jedynie czasami dla smiechu powstaja takie posty na testowym. Temat nie jest o Ty "młodziezowym" pisaniu lecz o błedach ort. typu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury, komurka, chmórka [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Ja uważam, że kary powinny być bardzo ostre i to tak żeby zmusić Bykomana do tego aby wziął słownik w łape i z niego skorzystał. Jeśli będzie za niego poprawiało to może się tak stać iż oleje w ogóle bo samo mu pokaże błąd, ale z drugiej strony jak się napatrzy na poprawne "wersje" słów to może mu się do głowy wbije, eh nie ma idealnego sposobu. Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Wiem, przeciez nie czepiam sie testowego :P . Ale jesli ktos ma dostac punkty za "k t u r y", to ktos inny za napisanie posta takiego jak ja napisałem wyzej (nie na testowym :P ) tym bardziej powinien:> Edytowane 19 Czerwca 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Psheginam? Looz, to moshe niech kashdy pishe w ten sposoob, forOom bedzie pshynajmniej mlodzieshowe. Rozoomiesch, osohozi? 1502564[/snapback] Za takie coś dawane są %, chyba że jest to pisane na testowym w "tematach młodzieżowych". ParanoiK miał coś innego na myśli. Ja uważam, że kary powinny być bardzo ostre i to tak żeby zmusić Bykomana do tego, aby wziął słownik w łape i z niego skorzystał. Jeśli będzie za niego poprawiało to może się tak stać iż oleje wogóle bo samo mu pokaże błąd, ale z drógiej strony jak się napatrzy na poprawne "wersje" słów, to może mu się do głowy wbije, eh nie ma idealnego sposobu. 1502631[/snapback] :mellow: :huh: Nic nie mów (pisz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...