yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zmienilem procka z amd atholna 1ghz na amd athlon xp 2400+ (2,0 ghz). Moje pytanie brzmi czy potrzebny jest format dysku czy nie ? :D. Bo jak narazie nie zauwazylem wzrostu wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 przy zmianie procka nie trzeba reinstalwoac systemu. Jezeli nie zauwazyles wzrostu to moze jednak przeinstaluj bo juz nadszedl czas na porzadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Odpowiedź jak przedmówca, powiedz mi jeszcze, jak stwierdziłeś brak wzrostu wydajności?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 a pytanie odnośnie win xp czy pod tym jest potrzebny reinstall ponieważ kiedyś zmieniałem i wyskakiwał bład i reinstalke musiałm robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja po zmianie Durona na Celerona (oczywiście z płytą główną :D) musiałem zawsze reinstalować (bez formata) Win XP bo był błąd krytyczny. Ale jak zmieniłem tylko procek - z Durnia na tego z podpisu to działało, normalnie jak 2000+ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 thx za odpowiedzi :D. Wzrost wydajnosci jest, ale nie tak duzy jak sie spodziewalem :D. Wielkie dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jeśli wymienia się sam procesor to przeinstalowanie systemu nie jest konieczne. Jeśli natomiast wymienia się też płytę główną to (szczególnie przy win XP) bez reinstalacji się raczej nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...