Adam3k Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam, (nie wiem za bardzo czy w dobrym dziale to umieszczam, ale jak będzie nie ten to przeniesiecie) Od niedawna mam cyfrówkę, i ostatnio po odłączaniu jej od komputera zapomniałem kliknąć "bezpieczne odłączanie sprzętu" czy coś takiego. No i mam problem, bo po tym incydencie gdy próbuję za pomocą kabla podłączyć ją do komputera płyta główna zaczyna "piszczeć" no i aparat nie chce się połączyć :/ Zrobiłem format, ale o dziwo to nic nie dało. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czego "format" zrobiłes? kompa czy aparatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Hmm.. upalony port/kontroler USB? Inne urządzenia na USB działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fyka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Próbowałeś restartować BIOS. To tylko chwlka. Spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 @ ULLISSES Działają. @ fyka Jak zrestartować BIOS? Szukałem ale nic nie wyszukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Skoro inne urządzenia działają, to może w aparacie się coś wysypało :| Idź do kumpla i zobacz, czy u niego działa aparat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czego "format" zrobiłes? kompa czy aparatu? 1489546[/snapback] Nie jest to aby słuszna aluzja do poszukiwanej odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie jest to aby słuszna aluzja do poszukiwanej odpowiedzi? czyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Czyli sformatować kartę wewnątrz aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nic to nie dało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nie powinno sie nic stac, nawet jakbys zapomnial o bezpiecznym wylaczeniu - po prostu jakis plik by byl uszkodzony i tyle. No ale rozne cuda sie zdarzaja. Sprawdz aparat na kompie kumpla i napisz co i jak. Poczytaj FAQ na stronie producenta, forum aparatów, instrukcje obslugi - moze tam jest podobny problem? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Podłączyłem aparat do komputera kolegi - działał bez problemu. Więc jednak jest to wina u mnie. Zresztą i tak kupiłem już czytnik kart, tyle że zastanawiam się co może być nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 a te inne urzadzenia co masz na USB na tym samym kablu dzialaja? moze gdzies zwiera/przerywa.. hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...