Streetracer Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam! Mam nietypowy problem. Otóż gdy drukuję jakiś dokument Worda, w którym są obrazki, to często zamiast obrazka wydrukuje pustą białą ramkę. Mam Office 2000 i win XP pro SP2 + wszystkie najnowsze łatki. Problem ten nie występował na win 2k. Nie wiem czego to wina. Chyba nie drukarki. Może office jest przestarzały i gryzie się z XP? Może Wy macie jakieś pomysły jak usunąć ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commando Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Office na pewno przestarzały nie jest.Niezbyt dokładnie opisałeś problem.Może nie masz kolorowego tuszu i drukarka chce wydrukowac kolor ?Ustaw opcję druk w skali szarości. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Commando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Tusz jest, w skali szarości drukuje tak samo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 A w opcjach Worda zaznaczona jest opcja drukowania obrazków? Narzędzia>Opcje>Drukowanie>Dołączaj do dokumentu>Obrazki Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...