Skocz do zawartości
Trendzik

Toyota Czy Suzuki ! 4x4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

W tej Toyocie to wiem że jest napęd na przód albo tył... a gdy potrzeba to się uruchamia dodatkowa oś, a nie tak jak mówisz raz przód raz tył... przód lub 4x4 ... lub tył i 4x4 , właśnie nie pamiętam czy to był przód/tył ten stały napęd.

Nie ten Subaru odpada ;)

Nie wiem czy wy mnie dobrze zrozumieliście, to nie ma być samochód żeby po terenach jeździł jakichś, nieraz oczywiście się może zdarzyć a tak to asfalt ! Jak po takich lekkinch terenach sobie Peugeot Partner radzi, to ten RAV4 też sobie chyba poradzi i to znacznie lepiej.

Decyzja zapadła , zostaje TOYOT-a RAV4 !

ps. Wygląd zew. też jest dla mnie ważny, a ten Subaru jest brzydki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przód i ew. tył jak się cos dzieje - tak jest w suvach,, widziałem rava jak z pod świateł startował ostro - pisnął przodem, osiadł na tyle, tył się włączył - pojechał ;) terenówkę udaje dobrze;) po asfalcie na pewno sobie radzi,, imo rodzinne kombi + 10cm wysokości przy dachu i kilka od dołu ;), ja bym postawił w klasie ze scenikiem i całą resztą ;) powiem tak- oswój sie z subaru i będziesz miał dużo lepszy samochód :-) ;-) ale ty tylko moje zdanie ;) traktuj z przymróżnienem oka - nie lubie suvowatych i minivanów,,, lubie subaru :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno ostrzeżenie: licz sie z kosztami w serwisie Toyoty. Wiem coś o tym.

1493165[/snapback]

Kosztami czego ?? Napraw itp. ?? Podobno się nie psują...

Poza tą Toyot-ą co jest w planach ;) mam także Audi A4 z 2003 roku, więc chyba droższa Toyot-a od Audi nie jest (znaczy się serwis) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi