Trendzik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 W tej Toyocie to wiem że jest napęd na przód albo tył... a gdy potrzeba to się uruchamia dodatkowa oś, a nie tak jak mówisz raz przód raz tył... przód lub 4x4 ... lub tył i 4x4 , właśnie nie pamiętam czy to był przód/tył ten stały napęd. Nie ten Subaru odpada ;) Nie wiem czy wy mnie dobrze zrozumieliście, to nie ma być samochód żeby po terenach jeździł jakichś, nieraz oczywiście się może zdarzyć a tak to asfalt ! Jak po takich lekkinch terenach sobie Peugeot Partner radzi, to ten RAV4 też sobie chyba poradzi i to znacznie lepiej. Decyzja zapadła , zostaje TOYOT-a RAV4 ! ps. Wygląd zew. też jest dla mnie ważny, a ten Subaru jest brzydki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jedno ostrzeżenie: licz sie z kosztami w serwisie Toyoty. Wiem coś o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 przód i ew. tył jak się cos dzieje - tak jest w suvach,, widziałem rava jak z pod świateł startował ostro - pisnął przodem, osiadł na tyle, tył się włączył - pojechał ;) terenówkę udaje dobrze;) po asfalcie na pewno sobie radzi,, imo rodzinne kombi + 10cm wysokości przy dachu i kilka od dołu ;), ja bym postawił w klasie ze scenikiem i całą resztą ;) powiem tak- oswój sie z subaru i będziesz miał dużo lepszy samochód :-) ;-) ale ty tylko moje zdanie ;) traktuj z przymróżnienem oka - nie lubie suvowatych i minivanów,,, lubie subaru :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jedno ostrzeżenie: licz sie z kosztami w serwisie Toyoty. Wiem coś o tym. 1493165[/snapback] Kosztami czego ?? Napraw itp. ?? Podobno się nie psują... Poza tą Toyot-ą co jest w planach ;) mam także Audi A4 z 2003 roku, więc chyba droższa Toyot-a od Audi nie jest (znaczy się serwis) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Owszem nie psują sie. Ale jak juz sie zepsują to serwis Toyoty potrafi trzepnąć po kieszeni. Serwis Toyoty należy do najlepszych, ale i najdroższych. Mówie oczywiscie o tych autoryzowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...