szpak132 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam jestem w posiadaniu płyty głównej P4S5A/DX+ czy nie wie ktoś gdzie znajde sterowniki do niej dzięki za pomoc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Na stronie producenta plyty glownej, pewnie Cie zaskoczylem? Wpisz sobie w google.pl slowo ECS wejdz na strone producenta i sciagnij sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak132 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 fajnie dzięki jak by tak było to by nie pytał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak132 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 to nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Sterowniki sa na stronie ECS'a i nie pisz, ze nie ma/nie dziala bo to bzdury i tyle. Pierwszy link z google: http://www.ecsusa.com/products/p4s5a_dx_plus.html Jak rozumiem nacisniecie na przycisk Download i wybranie swojej plyty to juz dla Ciebie za duzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak132 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 te sterowniki nie działają i nie bądz taki mądry wiem jaki jest adres producenta płyty i wiem że tam można pobrać sterowniki no ale one nie działają dlatego pytam o jakieś inne możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 te sterowniki nie działają 1489387[/snapback] W jakim sensie "nie działają"? - nie instalują się - po zainstalowaniu sterowników nie można uruchomić systemu - itd ??? To normalna płyta s478 na chipsecie SiS645, sterowniki zawsze działały ... to jak działają pominę ... cała płyta jest co najwyżej "taka sobie" żeby nie powiedzieć "do niczego" ... ale tanie były :D Ty niemniej nie opamiętam żadnych problemów z instalacją sterowników chipsetu i wbudowanych w płytę urządzeń. Masz radeona? i ustawione 256MB dla AGP? to zmień w BIOS-ie na 128MB i AGP zacznie działać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 :arrow: szpak132 Ktore sterowniki instalujesz? (do czego) Czemu w pierwszym poscie nie napisales, ze sciagnales i cos nie dziala? Czemu nie napisales co nie dziala? eh krecisz cos, type zachowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak132 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 WITAM PRZEPRASZAM WSZYSTKICH WPROWADZIŁEM W BŁąD POPROSTU NIE MOGŁEM ICH ZAINSTALOWAć ALE TERAZ JEST JUż W POżąDKU WSZYSTKO GRA MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE NIE WIECIE GDZIE MOGę ZNALEZC INSTRUKCJE DO TEJ PŁYTY NIE WIEM JAK MAM PODŁąCZYć USB - MIKROFON I SŁUCHAWKI CHODZI FRONT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mozna znalezc tam na stronie ECS'a jak wszystko do tej plyty, do tego w tym samym miejscu co sterowniki wiec jak mogles przegapic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak132 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 oczywiście jest instrukcja na stronie producenta ale jest mały problem jest po chinsku może ktoś przetłumaczy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 No to sobie sciagnij od P4S5A/DX: http://www.ecsusa.com/downloads/manual/p4s5a51aeng.zip Chyba az tak sie nie roznia te plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...