dmxextreme Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=53322387 Jest tu jakiś wałek? Gościu pisze że to potencjometr o odpowiednio dobranych parametrach, i że bęedzie działał bezawaryjnie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Było milion razy !!!! :mur: :rulez: Potencjometr wystarczy ale może się spalić jeśli podłączy się wiatrak (lub kilka) pobierający więcej mocy niż wynosi maksymalne obciązenie tego potencjometru a już napewno bedzie się grzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ty chcesz to kupić :| ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 nie kupuj tego. Potencjometr w elektronicznym kosztuje góra 4zł. A ten gościu chce za prawie 10zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 1,80 zł dałem za takiego cosia. Więc się zastanów. No chyba że masz baaaaardzo daleko do elektronicznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 zdecydowanie nie kupuj! zloz sam. ja za takie potencjometry place 2,60zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 zdecydowanie nie kupuj! zloz sam. ja za takie potencjometry place 2,60zl :) 1489498[/snapback] Wafer a możesz mi podpowiedzieć (bo z prądem trochę na bakier jestem), jakie ma mieć parametry taki potencjometr? Jakieś ampery czy ohmy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jezeli masz w rozumie choc troche rozumu (masl maslane:D ) to tego nie bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) prosze bardzo, tu sa wszstkie instrukcje jakie moga byc potrzebne: instrukcje a jak sie nieznasz na elektronice to to powinno byc ok: najprostrzy regulator Edytowane 10 Czerwca 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...