Mociak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Yo. Mam neta od firmy na pół przez router. Mogę praktycznie za frajer mieć komputerek, taki serverkowy :D Co mogę z nim zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Sprzedać?? :P albo zostawić jako drugi komp do netu itp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 A może coś porzyteczniejszego? Aha, nie mam drugiego monitora, musiałbym przekładać :P (ale jak postawie kompy obok siebie to będzie praktycznie jeden ruch ręki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Możesz uruchomić mały serwer www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ale co mi da posiadanie takiego małego servera www?? :D Bo nie wiem, stronę własną za frajer czy coś? Seryjnie, nie mam pojecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 nie bedziesz musial kupowac serva na strone? ->pytanie retoryczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jak dla mnie to trochę zbyt retoryczne :/ Wypiszcie mi co mogę zrobić z tym serverem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Możesz udostępniać znajomym FTP/WWW/shell za darmo lub za kasę :) Zakładam, iż serwer ma publiczne IP (widziane w Necie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak nie masz co z tym zrobic to mozesz mi udostepnic jakiegos ressellerka:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 www udostępniać za darmo czyli.... jako adres strony byłby IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 moglbys podpiac domene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ale domyślam się, że dwuch odwiedzających to byłoby za dużo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 dwoch odwiedzajacych? tzn. bo nie bardzo rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Odwiedzających ewentualną www. Zwróćcie uwagę na prędkość mojego łącza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 a jaka masz ta predkosc, bo o tym nie wspomniales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 O sorry, wydawało mi się, że pisałem :/ 256kbps (na pół właśnie przez router) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 no to bez przesady, ze 2 to za duzo, choc 3 to juz inna sprawa:) a tak serio to nie ma sensu zakladac na takim laczu servera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 No bez kitu :D To po co komputerek się przyda? :> Czy w ogóle nie ma sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) jak ci się nudzi to załącz na nim SETI :P 24h/dzień :lol: Edytowane 11 Czerwca 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 domene mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> z afraida co do systemu to polecam debiana, albo fBSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Wrzucasz większy dysk i emule włączony nonstop :D P.S Tym postem ja wcale nie staram sie złamać 3 pkt regulaminu :lol: Edytowane 11 Czerwca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jaki emul, only torrent P.S. Rowniez nie staram sie zlamac 3pkt regulaminu :biggrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Oczywiście, jak juz ściągałbym tylko darmowe dema :D Ale eMule na Linuxa? (nie mam wątpliwości, że Winows (95,98,98se,me...) zawiesi się chodząc na przykład przez 2 tyg. bez przerwy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jeśli to 400MHz+96MB RAM lub mocniejszy, to spokojnie Win2000. Jeśli nie, to był jeszcze WinNT 4.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...