Skocz do zawartości
pablo163

Jaki płyn??????

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAAAA czyli jeszcze mam szukac takiego plynu który nie przewodzi prądu gdy bedzie jakiś wyciek a nie mozna poprostu zrobić WC pożądnie????To chyba lepsze wyjscie niz martwić sie na zapas.

Pozdr

moze i leprze ale strzezonego pan Bog strzeze ;) :D (czy jakos tak :D )zawsze moze sie zdazyc jakis wyciek, nic nie jest doskonale

musialbys naprawde sie postarac zeby miec pewnosc ze nic nie bedzie wprzyszlosci przeciekac :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli olej transformatorowy jest za gesty to najlepiej uzyc mieszanki woda destylowana:metanol w stosunku 80:20 :twisted: Gestosc bedzie niska i kazda pompka sobie poradzi. Pozatym lepkosc mniejsza i napiecie powierzchniowe co pozwala sie wcisnac wszedzie takiej mieszance. No i punkt zamarzania bedzie przesuniety bodajze na -19C a punkt wrzenia chyba w okolice 80C

Pozdro

DExter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter a gdzie ty zlapiesz temperatóre -18 stopni ja na strychu w zime tyle nie mam ok -10 -15 max bo tam sie nie grzeje i nie jest ocieplone a pokuj mam na poddaszu i sciany z paneli ocieplone steropianem 20cm tylko jedna dziurka i jestem na strychu i mam w Wc ujemną temperatórke -10 to w pracy proc ile bedzie mail w pokoju mam 18/25C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myslicie o 70% alkoholu etylowym :lol: Moge miec tego fuullll

W jakiej temp zamarza i jaka ma temp wrzenia

:?:

P.s. Wiem ze mozna to najlepiej wypic ale u mnie wooda na targu kosztuje 7 zl za polowke a ja mam za 8 litr-ma sie mete na chacie :lol: (mieszkam na Mazurach a jak wiadomo z tamtad blisko wszedzie

a najblizej do STANOW RADZIECKICH 8) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter a gdzie ty zlapiesz temperatóre -18 stopni ja na strychu w zime tyle nie mam ok -10 -15 max bo tam sie nie grzeje i nie jest ocieplone a pokuj mam na poddaszu i sciany z paneli ocieplone steropianem 20cm tylko jedna dziurka i jestem na strychu i mam w Wc ujemną temperatórke -10 to w pracy proc ile bedzie mail w pokoju mam 18/25C.

Moim zdaniem to bedziesz mial z 10-20C, a moze mniej :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pol na pol w siebie i kompa  ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbraja

Dolej te denaturatu 1/2 nakrętki ACE (wybielacza do tkanin) poczekaj troche i zlej to z góry. Ewentualnie węgiel aktywowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pol na pol w siebie i kompa  ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbraja

Dolej te denaturatu 1/2 nakrętki ACE (wybielacza do tkanin) poczekaj troche i zlej to z góry. Ewentualnie węgiel aktywowany.
i co sie stanie z chemii mialem 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za olejem transformatorowym,na 100% nie przewodzi pradu,wiec w razie wycieku nic sie nie stanie. 

Pozdrawiam

tylko co by to przepchalo przez weze

to by musiala byc chyba taka pompa co jest w wodociagach :D

Mylisz sie grubo kolego

miales juz taki olej "w rekach" ???

na 100% nie, sadzac z tego co piszesz.

Wbrew nazwie olej transformatorowy, nie ma takiej kosystencji jak olej do auta.

IMHO MJ 100 da mu spox rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...