Capcom Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) W BIOSIE go nie wykrywa.. :blink: A było tak. Mam go podłączonego na slave i trzymam na nim nim wszystkie materiały do montażu,jak i gotowe klipy,na innych patrycjach znowu filmy. Otóż obejrzałem film,otwieram Winampa,kilka okien IE i czuję że coś sie dławi (tak jak to się dzieje przy np. padnięciu collera na procesorze) i nagle Winapm siezawisza i za nic nie idzie go zamknąć.W procesach to samo.Wyloguj nie działa,uruchom ponownie to samo,ale po jakiś 30 sekundach wyskakuje komunikat,ze dane z lokalizacji F: Filmy zostały utracone i ze jest to spowodowane awarią sprzetu bądz nieprawidłowymi ustawieniami siciowymi czy coś takiego,nie zdążyłem przeczytać bo system się zamknął.I już po restarcie nie widzi nawet dysku w BIOSIE,po uruchomieniu nie widzi go system :blink: . Nie wszystko udało mi się zarchiwizować a mam tam bardzo ważdne dane, POMOCY :unsure: :-| :-| Jest szansa w domowych warunkach odzyskać te dane,bo w to,ze dysk ożyje to już nie wierzę :blink: ? Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Capcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Problem naprawiony,tyle że objawy dalej są :blink: ,topic do zamknięcia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...