MariuszDW Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zacząłem w to grać 2 dni temu. Czy w tej grze można kupować oprogramowanie dla statków? Żeby samodzielnie mogły latać i wykonywać jakieś zadania typu eskorta, transport/handel, górnicwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Z tego co grałem kiedyś to... nie. :) A do górnictwa by się przydały, bo to takie nudne... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tego co widzę, to dla początkujących bardziej rozrywkowe jest chyba branie misji od NPC i ubijanie komputerowych piratów ("ratting”). No i można przy okazji dużo więcej zarobić za nagrody od łebka niż za samą misję. Z drugiej strony mnóstwo "górników" w sektorach dla żółtodziobów. Poradnik.. Jest dokładnie jak tam napisali - latające kontenery na przynętę i zaproszenia do korporacji. Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A ja mam lekki problem. Po ustawieniu treningu na CovOp 5 zrobiłem sobie miesięczną przerwę od gry, i zostawiłem na koncie 181m na kupno 30 dniówki po powrocie. Jednak jak wróciłem to okazało się że wycofali już wszystkie 30 i 90 dniówki ;/. Jeśli ktoś byłby w stanie zasponsorować to zaskarbi sobie znakomitego pilota Stealth Bombera ze wysokimi skillami do tej dziedziny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 To przedłużać konto można wirtualną mamoną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) To przedłużać konto można wirtualną mamoną? I to nawet legalnie z full suportem producenta gry :) Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 To jak to im się kalkuluje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 jak ktos jest zainteresowany to mam na sprzedaz konto 7m+ SP ammar/caldari(sansha) fightera z laserami ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak ktoś chcę dołączyć do gry to zapraszam do szkoleniowego corpa - http://www.unseen.pl/ Do zassania stąd - http://eve-online-trial.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orli1983 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 HEJ jesli ktos chce miec triala 21 dni to niech da znac ;) gg 3351363 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis777 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Wysle darmowe zaproszenie na 21 dni trial a normalnie jest 14. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o maila na warez777@o2.pl z mailem pod ktory mam wyslac zaproszenie. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 tez mam:P walic na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Jesli po 21 dniach, wykupię miesiąc, po którym nie zapłacę za kolejny, co dzieje się z kontem ? zamraża się i będzie działać, gdy znów opłacę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Tak wogóle to nie wiem jak teraz, ale kiedyś dużo bardziej opłacało kupować się timecode-y za ISK-i, a jak łatwo zdobyć duże ilości tych wiadomo. Jak grałem dość dawno temu to wychodziło to sporo taniej niż zdrapki na allegro, nie mówiąc o oficjalnym płaceniu na stronie EVE. Niestety ciężko to było zrobić mając zablokowane konto, ale można się było poratować dodatkowym kontem trialowym i poszukac jakiegoś sprzedawcy na czacie w grze. A konto się zamraża, ale koniecznie trzeba wtedy włączyć trenowanie jakiegoś "długiego" skilla, bo będzie się on rozwijał gdy konto jest nieaktywne. Pograłem dawniej 4 miesiące w to, ale w końcu mi się znudziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Tak wogóle to nie wiem jak teraz, ale kiedyś dużo bardziej opłacało kupować się timecode-y za ISK-i, a jak łatwo zdobyć duże ilości tych wiadomo. Jak grałem dość dawno temu to wychodziło to sporo taniej niż zdrapki na allegro, nie mówiąc o oficjalnym płaceniu na stronie EVE. Niestety ciężko to było zrobić mając zablokowane konto, ale można się było poratować dodatkowym kontem trialowym i poszukac jakiegoś sprzedawcy na czacie w grze. A konto się zamraża, ale koniecznie trzeba wtedy włączyć trenowanie jakiegoś "długiego" skilla, bo będzie się on rozwijał gdy konto jest nieaktywne. Pograłem dawniej 4 miesiące w to, ale w końcu mi się znudziło. W grze można przedłużać czas grania kupując licencję pilota, czyli tzw. plex, działa to tak samo jak timecode (zdrapka), czy opłacenie kartą abonamentu z tą różnicą, że plexa musimy użyć w grze, czyli mieć aktywne konto (nie zamrożone). Co do trenowania skilli podczas nieaktywnego konta to od jakiegoś czasu już nie ma tego, trzeba mieć opłacone konto, żeby uczyć się nowych umiejętności. Widocznie nie miałeś z kim grać, albo grałeś sam, wtedy się bardzo szybko nudzi. Jest to obecnie najlepsza gra mmorgp, najbardziej rozbudowana, politykę tworzą tutaj gracze, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie, jak to mawiają. Bardzo ciężko wkręcić i wczuć się w tą grę, nigdy nie kończy się na jednym trialu, przeważnie ludzie zaczynają na dobre grać po 3-4, albo się przekonają, albo porzucą po jakimś czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Gdzie można szybko pobrać klienta? Z ich strony idzie mi 40-pare kB/s, i przez downloadera i przez full. Nie rozumiem jak można nie dać mirrorów czy normalnego torrenta. Dziś już na pewno nie zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja ciagnalem ze Steama, zasuwal full lacza, 1MB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Gdzie można szybko pobrać klienta? Z ich strony idzie mi 40-pare kB/s, i przez downloadera i przez full. Nie rozumiem jak można nie dać mirrorów czy normalnego torrenta. Dziś już na pewno nie zagram. Sprawdziłem klient idzie pełną parą łącza - EVE Online | Download Torrent też jest na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Torrent to nie jest normalny torrent tylko jakiś downloader, w którym mi właśnie idzie 61 kB/s. Sprawdziłem coś z innego strony i net jest ok. No nic, teraz nie ma co kombinować, do jutra się ściągnie, tylko potem znowu patch będzie. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Który działa na bazie BT. Sprawdziłem przed chwilą i też idzie bardzo ładnie, także to nie wina klienta. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 właśnie gram w tę grę od kilku dni i muszę powiedzieć ze jest dużo bardziej ciekawa niż wow, chociaż strata nie ubezpieczonego statku jest w****** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Pamiętam kiedyś straciłem Drake-a lecąc w mniej bezpieczny sektor, nie było to fajne. Ciekawi mnie jedna rzecz - co jak wyłączymy grę gdy jesteśmy atakowani? EDIT. Gra się ściągła, więc zabrałem się za tworzenie postaci, i w sumie zostało to strasznie uproszczone - kiedyś wybierało się różne skille itd, a teraz nie było nic takiego. Tak ma być? Przeszedłem też ten podstawowy tutorial i dostałem kilka skilli i jakiś tam gadżet. Czy warto przechodzić inne tutoriale, w sensie czy dostajemy kolejne bonusy? A co do forum to opcja usuwania ostatniego posta była by przydatna, bo po edycji nie ma info dla innych że coś się zmieniło. Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tak, warto robic misje od Career Agents - dostajesz kase, statki, skille i jakies gadzety. Ja po zrobieniu misji u dwoch z czterech mam na koncie 1.5 miliona ISK i cztery statki w hangarze, nie liczac tego startowego ;) A jakbym nie kupowal uzbrojenia i paru innych ciach!l, to pewnie jakies 200k wiecej bym mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 ma ktos seriala/ zaproszenie do triala 21 dni ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja mam niewykorzystanego seriala którego zgiftowałem sobie na drugie konto w Steam. Mogę odsprzedać za 8zł (taniej niż było :P ) i wysłać zaproszenie, czyli 51 dni gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Swoja droga, widac, gdzie maja najwiecej klientow, skoro przerwe techniczna robia w godzinach 11.00 - 13.30 UTC (czyli 13.00 - 15.30 czasu polskiego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ogólnie eve opanowali Rosjanie (jak sporo innych mmo), więc pudło. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak ktos jeszcze chce, to za 8zl oddam konto aktywne na 51 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Sporo zmian w porównaniu do tego co było jak kiedyś grałem, raczej wszystko na plus. Kolejkowanie skillów genialna sprawa na początku, bardzo tego brakowało. Pokazany activation time każdego modułu, też przydatne. Ogólnie sporo nowych możliwości. Wkurza mnie dalej jedna rzecz - co chwile patche i downtime-y. Dopiero co był patch, dziś znowu coś naprawiali. Zdaję sobie sprawę że jest masa graczy na wspólnym serwerze, no ale w końcu dostają kilkaset tysięcy dolarów/euro miesięcznie (jak nie więcej). Wiadomo że 90% idzie dla szefów za pierdzenie w stołki, no ale coś chyba zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...