Henius Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Czy moglibyscie mi zapoponowac, jakie kupic czesci do kompa do 3800 zl? jak narazie to wiem na bank ze kupie do tego mx518 i jakas klawiaturke tez logiteche do 150zl. a po za tym nie mam pomyslu, oczywiscie do tego jakis zestaw glosnikow, prosze o wasze propozycje. POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 za taka kase to można mieć "wszystko" poprostu brac co najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ale przeciez nie bede bral kart po 2000, doradzcie jakas optymalna konfiguracje, :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 kilka ostatnich stron tematu Zestawy komputerowe 2 lata konta...mogles juz opanowac szukajke ;] eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 doradzcie mu :P on chce caly zestaw od deski do deski ... glosniki , mysze itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 venice 3000+ dfi lanparty nf4 ultra d 2x512 twinmosa speed premium grafe gf 6600 gt dysk samsunga 160gb na sata bude chiefteca nagryware dvd neca myche i klawe to pod wymogi indywidualne glosniki creative'a 7.1 powinno byc akurat ok 3800,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 venice 3000+ dfi lanparty nf4 ultra d 2x512 twinmosa speed premium grafe gf 6600 gt dysk samsunga 160gb na sata bude chiefteca nagryware dvd neca myche i klawe to pod wymogi indywidualne glosniki creative'a 7.1 powinno byc akurat ok 3800,- 1490580[/snapback] nic dodac, nic ujac :wink: chociaz moze bude to jakas zwykla a zasilacz tagana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 tez mozna, chociaz ja mam slabosc do ladnych budek (ahh ta moja sonata ;) ), a jak starczy kasy to czemu nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...