hoobciu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Słyszałem, że można odblokować 512KB L2 cache w athlonie Tbred. poprzez smarowanie po procku ołówkiem..tylko nie wiem w jaki sposób...czy może mi ktoś pomóc w tym temacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 W Thoroughbredach nie ma takiej opcji. Dodatkowy cache L2 można odblokować tylko w Athlonach na jądrze Thorton i bodajże w Duronach Applebred. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobciu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 wiem, że to lamerskie.jak rozróżnić te procki??bo szczerze mówic to nie pamiętam na jakim jądrze jest mój procek...wiem że jest na zielonym laminacie, seria chyba jest AUIXB or something Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Użyj CPU-Z. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobciu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 DeTe napisał(a): Użyj 1489393[/snapback] no tak...mam Tbred-a, dzięki za programik...super sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...