dr Clon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Jestem jedynym administratorem swojego kompa, nie posiadam hasła na koncie. Harmonogram planowania zadań jednak nie dopuszcza mnie do zaplanowania zdarzenia gdyż prosi o hasło. W tym momencie klikam poprostu enter bo hasła jak wiadomo nie posiadam. Finał zabawy jest taki, że wywala mnie info o braku uprawnień. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten brak logiki? Edytowane 9 Czerwca 2005 przez dr Clon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Utwórz hasło do konta. Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr Clon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Utwórz hasło do konta. 1489239[/snapback] Zauważyłem już wcześniej, że jedynie z taką opcją ten manewr wychodzi ...cóż ..jak zawsze tępy windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...