Proxsac Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Z góry przepraszam jak ponawiam problem i jeżeli jest jakiś post (starałem się znaleźć) o tym samym problemie to proszę o skierowanie. Problem wygląda tak: Mam XP + SP2 Płyta Gigabyte K8NS, 512 RAM 400MHz, Athlon 64 2800+...plus dysk WD400 Dołożyłem 2 dysk Barracudę 7200.7 model ST340014A 40 GB...ale BIOS i Winda widzi tylko 28 (i coś jeszcze) GB...rozumiem że nie bedzie 40 GB ale tylko 28? Kable i zworki są oki (chyba...WD na master...Baracuda na slave...CDRW na master i DVDRW na slave - oczywiście na secondary IDE) Proszę o podpowiedź co jest nie tak i jak rozwiązać ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Moze masz ustawiony na max 32 gb lub w biosie masz zle ustawiony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Moze masz ustawiony na max 32 gb lub w biosie masz zle ustawiony ? 1489262[/snapback] Zworka na Baracudzie jest dobrze a w BIOSie co ma być źle? Wykrywa go jako 28 Giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 w biosie wrzuc wszystko na "auto" jesli bedzie to samo sproboj sprawdzic ja na innym sprzecie u kumpla/kolezanki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...