beriam Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam, kupilem jakis czas temu ciekawa bude na allegro i jak mam czas to sie troche przy niej bawie. Teraz jestem juz na etapie wyboru wentyltorow i wymyslilem sobie ze ciekawie bedzie wygladac z podswietlanymi. Niestety opcja wiekszych odpada, poniewaz obudowa jest dosc ciasna. Moze ktos pomoc mi w wyborze cichych i za rozsadna cene wentylatorow 80mm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ten jest bardzo dobry. Mam go u siebie, jest cichy, wydajny i ma 3-stopniową regulację. A jeśli wolisz z czujnikiem temperatury to ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Popieram brucek. Ciche sa te wentyle zero wibracji i nawet na Lo wieja porzadnie. Tez wybralem te bez TC. Zastanawiam sie do czego to sluzy, tzn. te dwie "wypustki": Sorry, jesli dla kogos to pytanie jest smieszne, ale nie wiem jaka to ma pelnic funkcje. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zastanawiam sie do czego to sluzy, tzn. te dwie "wypustki":Bardzo możliwe, że te wentylatory są montowane w jakichś obudowach Arctica, które oprócz otworów na śrubki, mają też takie rowki aby lepiej się trzymały. Taką mam teorię :lol: Ja je ułamałem bo przeszkadzały mi przy montażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 1489549[/snapback] Wszysto ladnie i pieknie, ale jaki jest on szeroki, slyszalem ze 4 cm :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Z wypustkami 35mm, a bez 32mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 racja cichutki, wieje super, świeci mega mocno, ale cholernie gruby skubaniec jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Właśnie dlatego wieje dobrze bo jest gruby i ma wielkie łopaty. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...