qolec Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że jest to odpowiednie miejsce na opisanie mojego problemu. Mam kartę Skystar2 z pilotem. Mam niestety problem ze skonfigurowaniem pilota tak żeby obsługiwał ProgDVB. Mam taki programik jak Winlirc tylko nie wiem jak tam się wogóle zabrać za ustawienie. Już na samym początku w miejscu, w którym mam podać ścieżkę do pliku konfiguracyjnego jest problem bo nie mam takiego pliku. Proszę napiszcie krok po kroku co mam robić. A może macie gotowy plik konfiguracyjny bądź wiecie gdzie mogę taki znaleźć. Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 W Winlirc musisz wybrać odpowiedni port COM i zapodać ścieżkę do pliku konfiguracyjnego... Podaj e-mail to Ci wyślę ten plik :) oraz inne, które sobie wkleisz bezpośrednio w ProgDVB i wszystko będzie działać jak trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...