HGT Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam... Mam Winfast 6800GT PCI-IE i taki problem.. Jak uruchamiam grę "Cold Fear" to mam czarny obraz, a monitorze wyskakuje mi napis że nie ma sygnału.. Jak bym wyciągnoł kabel z grafiki.. Gra jest sprawdzona u kumpla, a u mnie inne gry chodzą bez problemu.. Ktoś może wie co jest grane.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gra ustawia sobie odświeżanie, którego nie obsługuje Twój monitor. Jeśli gra ma oddzielny konfigurator, to przestaw odświeżanie. Jeśli nie ma, to w ustawieniach sterownika grafiki możesz wymusić odświeżanie dla każdej rozdzielczości - sprawdź i ustaw dla 640x480, 800x600 oraz 1024x768 (bo chyba wyżej nie ustawiasz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGT Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Dzieki za odp. Niestety mam kolejny problem.. Nie mogę ustawić w zakładce domyślnych ustawień.. Mogę tylko usatwić odswieżanie do rozdzielczości na której akttualnie pracuje.. Sterowniki 71.89 Zna ktoś może taki program gdzie mógłbym to poustawić? Próbowałem w Rivatuned i jakoś mi to nie wychodzi.. Powerstrip mi nie działa.. Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGT Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Problem rozwiązany... dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...