Morthag Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam, mam zamiar kupic w pon dodatkowa kosc ramu 512 i chcialbym abyscie mi doradzili, co wybrac zeby w miare dobrze sie krecilo. chcialbym w przyszlosci zrobic dual channel i kupic kolejna identyczna kosc (stara wymienie) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 panie. przesadziles. a powiedzialbys do jakiego to sprzetu ?? czy to tajemnica ??? i ile masz na nia kasy ??? polecam Hynixa BT-D43 (ciezkie do znalezienia w dobrej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak wyglada zla wpolpraca hynixów d43 z epoxem? zwisy kompa? niemoznosc ust. niskich timingów? Bo mam zamiar sprawic se d43 do epox'a 8rda3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthag Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 moj sprzet to: athlon 1700+ throughbred-b (poki co, na dniach bedzie krecony) plyta glowna jetway v266b radeon 9800 pro no i poki co 512 ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 moj sprzet to: athlon 1700+ throughbred-b (poki co, na dniach bedzie krecony) plyta glowna jetway v266b radeon 9800 pro no i poki co 512 ddr 1490018[/snapback] lol co Ty chcesz krecic na jetway...;] na Twoim miejscu na pierwszym miejscu zmienilbym mobo. Na chwile obecna nie jest to jakis holendarny wydatek... Zmienisz mobo dobierzemy do niej memki... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...