zavader Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Hello! Mam pytanko - czy mozna nowości pobierać w formaci RSS i dodać sobie Tweak'a do czytnika RSS? Ja osobiście korzystam tylko z wbudowanego w "Fajerfoxa", ale to i tak starcza... Więc? Konkretny adres do XML'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 1. Skup się i pomyśl chwilę. 2. Za avatary trzeba zacząć dawać % :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Skupiłem się... Pomyślałem.. Poszukałem i znalazłem wypowiedź jakiegoś admina, że forum "Obsługuje RSS 2.0" więc ja nie widzę problemu... Tylko kurde nie wiem czemu ja nie jestem w stanie tego ustawić, inne fora normalnie dają się "pod_RSS_ować" a to nie... A za avatara - hmmm.. Chyba nie jest tak źle? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wszystko działa, nawet w tym ^&^%$&$^ czyms do czytania RSS w operze. W czym problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Hmm - nie działa o tyl, że nie wiem skąd ma pobierać? TZN potrzebuje "Adres kanału"... http://forum.purepc.pl/ nie dziala. Z tego co JA wiem [ czyli niewiele] to potrzebuje konkretny plik badz skrypt [znaczy sciezke do niego] - i po prostu nie wiem skad niby mam to wiedzieć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Np. taki Firefox to wyswietla sobie taki znaczek w prawym dolnym rogu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Jak masz Firefoxa, to w prawym dolny rogu przeglądarki masz ikonkę (prawdopodobnie pomarańczowa, jeśli nie zminiałeś skina). Kliknij na nią i zaznacz subskrubuj "Forum Tweak.pk" i po robocie O! spóźniłem się z postem! :D Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Mastiff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Korek.. No jak nic korek jestem ;] No bo w tym Themsie mam inna ikonke i zamias zoltego RSS mam jakis kzyzyk... Spoko - THX ;] Mozecie zamknac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...