42ne Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Da się podłączyć głośniki z wierzy do komputera? Wieża padła i zostały mi głośniki. Chciałbym je podłączyć do komputera i nie wiem jak to zrobić. Może są jakieś przejściówki? Głośniki mają wejście z dwoma drucikami (nie wiem jak to nazwać). dziękują za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ta przejściówka to wzmacniacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 O takiej przejściówce to wiem, ale szukam tańszego rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 No to powodzenia w szukaniu. Jak już znajdziesz, to podziel się z nami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Nie da się tak o sobie podłączyć głośników bez odpowiedniego wzmocnienia. Nawet głośniki komputerowe mają w środku w obudowie odpowiednio skonfigurowany układ wzmacniający i odpowiednie wyprowadzenia. Wyprowadzenia można zmieniać ale stopień wzmacniający musi być. W wieży miałeś właśnie wzmacniacz jakiegoś typu i jakiejś klasy w zależności od modelu dlatego mogłeś podłączyć kompa do wieży i był dzwięk na głośnikach. Bez wieży lub jakiegoś małego wzmacniacza się nie da :) Zrób sobie jakiś a jak nie to kup na allegro. A wtedy się odezwij to ci powiemy jak masz podłączyć Pozdrowienia [R] Edytowane 11 Czerwca 2005 przez [R] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dzięki za pomoc. Może ktoś jeszcze doradzi mi jaki tani wzmacniacz kupić np. na Allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja bym poszukał w starych Diorach, Unitrach, Akai. To naprawdę mistrzowskiej klasy wzmacniacze :) a za 100zł można już wyrwać całkiem solidny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartiss28 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) mam wieżę Diora Stereo Amplifier WS 354 i głośniki które chciałbym podłączyć do kompa mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić??? wieża posiada wzmacniacz Edytowane 10 Czerwca 2009 przez bartiss28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kabel jack-jack do AUX i powinno hulać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartiss28 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 właśnie podłączyłem i ciach!a jak ta lala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Kabel jack-jack do AUX i powinno hulać.Chyba miałeś na myśli jack>RCA . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...