TwoFace Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Witam,, forumowicze!! potrzebuje porady,, nie moge nigdzie dostac pamiątek Twinmosa Speedpremium wiec zwracam sie do Was z Pytaniem czym je moge zastąpić , jakie pamięci sa porównywalne z tymi Twinmosami ,, chodzi mo okostki 2x512 pc3200 lub szybsze ale nie droższe niż 600 zł :/ i drugie pytanko ,, mam identyczny problem z płytą główna ,, nie wiem czy uda mi sie dostac płyte DFI lanparty ut nf4 ultra-d wiec co moze mi ja zastapic.. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam no powiedzmy ze cena moze dojsc do 800 zł :) Edytowane 10 Czerwca 2005 przez TwoFace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam,, forumowicze!! potrzebuje porady,, nie moge nigdzie dostac pamiątek Twinmosa Speedpremium wiec zwracam sie do Was z Pytaniem czym je moge zastąpić , jakie pamięci sa porównywalne z tymi Twinmosami ,, chodzi mo okostki 2x512 pc3200 lub szybsze ale nie droższe niż 600 zł :/ i drugie pytanko ,, mam identyczny problem z płytą główna ,, nie wiem czy uda mi sie dostac płyte DFI lanparty ut nf4 ultra-d wiec co moze mi ja zastapic.. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam no powiedzmy ze cena moze dojsc do 800 zł :) 1489663[/snapback] Może ABIT Fatal1ty AN8 ? Cena 720-740 zł. A co do pamiątek to nieśmiało zaproponuję PDP Patriot. Cena ok 310 zł za 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...