Gość SowaBezOka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Chce kupic fon dla dziewczyny, cos do 400 zł (moze byc troche ponad). Telefon musi miec odtwarzacz mp3, kamerke i nie mało pamięci. Wyswietlacz najlepiej TFT z 65 tys. kolorów. Jakies Nokie w takiej cenie polecacie? czy to co w opisie tematu? Czy jakies wlasne propozycje? :) Edytowane 10 Czerwca 2005 przez SowaBezOka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Chce kupic fon dla dziewczyny, cos do 400 zł (moze byc troche ponad). Telefon musi miec odtwarzacz mp3, kamerke i nie mało pamięci. Wyswietlacz najlepiej TFT z 65 tys. kolorów. Jakies Nokie w takiej cenie polecacie? czy to co w opisie tematu? Czy jakies wlasne propozycje? :) 1489698[/snapback] do 400 zl z takimi funkcjami zapomnij ;) k500i mozna miec za 500 zl ale on ma "tylko" 12 mega pamieci co na ta "klase" i tak wystarcza lepiej pomyslec o k700i ale to juz wydatek 650-700 zl z LG nie mialem nigdy do czynienia wiec sie nie wypowiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Moze wyrwiesz jakiegos siemensa. Np. CX65 - mysle, ze za 400 wyrwiesz. Moze nawet stylopwego M65 (swietny wyglad). Lub uzywanego S65. Ma wszystko czego potrzebujesz (mp3 trzeba niestety dokupic), a pamiec mozesz rozszerzac do 512 MB. Stawiam tak CX65<M65<K500i<S65 A LG nie znam. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 sam mam M65 moze sprzedam go za 450 (oplaca sie? fajny fon, a za tyle nie kupie chyba lepszego?) lubie siemensy wiec ciekawe jest to co napisales @Kaeres. CX65 ma mp3? Mój kuzyn ma tego fona i zbytnio nie rozni sie od M65 (z tym ze ma radio i kilka innych dupereli)... poza tym w opisach telefonu jest napisane, ze nie ma mp3... A i jeszcze jedno. Jesli pamieci mam 11 MB to ile piosenek moge zmiescic, jesli na kompie 3 MB piosenka zajmuje to 3 piosenki do telefonu wejda czy tutaj inaczej sie zapisuje (kompresuje sie moze jakos)?? MP3 do S65. Gdzie to sie dokupuje i o co w tym chodzi, jak to wyglada itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jezeli chcesz mp3 to potrzebne Ci bedzie wiecej pamieci. W przypadku CX65 nie jest mozliwe zamontowanie wiecej. Wiec musisz sie zaopatrzyc w S65 (jezeli chodzi o Siemensy). 12MB w K500i rowniez nie jest wystarczajacym argumentem jezeli chodzi o mp3 poniewaz oczywiscie nic sie nie kompresuje i mp3 zajmuje tyle ile na HDD w kompie (mam racje ? ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A ja mam od tygodnia Motorolę E398. Aparacik super , mp3 i co najważniejsze karta pamięci 64MB z możliwością dokupienia większej(95 zł za 256 MB na allegro). Filmików co prawda nie nagrywa i jest trochę drozsza (ja zapłaciłem 130 zł w abonamencie 30/60 , na allegro ok 600 zł) ,ale wątpię czy w tej cenie coś lepszego znajdziesz..... Po podłaczeniu do kompa(kabelek i słuchawki stereo w zestawie z telefonem!!!)tel. jest widziany jako dysk wymienny czyli bez istalowania dodatkowego badziewia... Telefon jest naprawdę znakomity i polecam go każdemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 WormBoy - a w tej motce jak jest z menu? sprawnie dziala, czy muli sie czasem, przewaznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 a tak w ogole to cxt65 nie ma mp3 tylko trzeba to konwertowac, ja bym bral lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 WormBoy - a w tej motce jak jest z menu? sprawnie dziala, czy muli sie czasem, przewaznie? 1491117[/snapback] Czasem muli, jak masz wlaczone mp3 to juz masakra .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 hmmm, chyba lepiej odtwarzacz mp3 kupie :D co do komory to kobita ma zachcianke teraz na fona z dwiema kamerkami :| (cos do 500 zł) ale to juz sam poszukam. Nie mam zamiaru zawracac wam glowy, jak ona znowu mi sie rozmysli i za dwa dni nie bedzie juz chciala z 2 kamerkami......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Nie wiem za bardzo o czym rozmawiasz. Z 2 kamerkami ? Moze chodzi o 2 wyswietlacze ? Takie babskie klapki typu V pinćset ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Nie wiem za bardzo o czym rozmawiasz. Z 2 kamerkami ? Moze chodzi o 2 wyswietlacze ? Takie babskie klapki typu V pinćset ? 1492181[/snapback] Zapewne mu chodziło o fony 3g min motki a835 i c975 tylko troszke ceglasta ta pierwsza o bym zapomniał sa tez Necki moj kumpel miał E616 tylko przy duże cacko jak na tel z klapka o godny uwagi jest jeszcze E228.Duzo nie bede pisał bo jedna reka niewygodnie. :D :D :D :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 tak fony trzeciej generacji cos jak nec e616 (tylko ze za byczy jest) :D sam cos znajde... albo wytlumacze jej by sie uspokoila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...