Martiano Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Potrzebuje pomocy w podlaczeniu video do komputera. Mam Athlona 64-bitowego 2800 MHz + grafika Saphire Radeon 9550 z VIVO, 512 MB Ramu, Dysk 80 GB, plyta G8KNS Pro. Nie wiem jak podlaczyc video do kompa i pozniej jak zgrac filmy z kasety na dysk i zrobic z nich plyte DVD. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Chyba potrzebujesz karty tv <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 On ma VIVO. Autorowi radzę poszukać na poprzednich stronach tego forum, bo takich tematów jest kilka(i nawet kiedys dałem filmik jak i co żeby zgrać w locie do *.WMV(zły format do obróbki ale dobry bo mało zajmuje). Linki: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133355 Dalej to mógłbyć sobie poszukać bo ja nie mam czasu. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...