Skocz do zawartości
kvazi555

Mobo Pod A64 Z Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Haj, chiałbym sie zabrac sa swojego kompa chialbym wyminiuc prock i mobo. i nie wiem jkie mobo dobrac do Venice 3000+. Zalezy mi na stabilnosc i max OC, wstempnie przegladajac to wybralm pomizsze tylko ktora z mnich mam wybrac myslalem na DFI ale nigdze w okolicy nie moge jej znalesć. jedynym MINUSEM plyty jest to ze musi miec AGP :(

Asus A8V Deluxe Via K8T800Pro

Epox EP-9NDA3

Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVidia nForce3 Ultra

MSI K8N Neo2-Platinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam MSI, sam mam i nie jest źle.

Na DFI możesz czekać w nieskończoność, a jak wyjdzie to pewno i procki E6 będą, a potem potanieją PCIe, a potem etc.... I tak w nieskończoność... :?

1490135[/snapback]

Tylko ze juz sie na stronie dfi pokazala specyfikacja tej plyty... Jak nf4 wchodzila i wszyscy sie nia podniecali to tez pokazali na stronie specyfikacje i zaraz potem weszla... Choc rozumiem ze w przypadku tej plyty (zapowiedziana ponad rok temu), czekanie jest lekka porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zapytam inaczej. Jeśli nie czekać na DFI to co?

Chodzi mi o dobre wyniki w podkręcaniu i stabilną pracę.

Bedę wdzięczny za wypowiedzi posiadaczy takich płyt.

Powoli mnie już dynia od czytania boli na temat tych płyt :(

A i jeszcze jedna przydatna informacja: chcę na niej posadzić radka 9800Pro oraz Venica 3000+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm powiem ci Madness ze ogolnie na AGP chwalona jest plytka MSI Neo2 K8N Platinum... sam taka zakupilem i juz dzis zamontuje u siebie :) i takie same podzespoly mam zamiar wlozyc do niej .... r9800pro od sapphire i venic 3000+ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi