kvazi555 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Haj, chiałbym sie zabrac sa swojego kompa chialbym wyminiuc prock i mobo. i nie wiem jkie mobo dobrac do Venice 3000+. Zalezy mi na stabilnosc i max OC, wstempnie przegladajac to wybralm pomizsze tylko ktora z mnich mam wybrac myslalem na DFI ale nigdze w okolicy nie moge jej znalesć. jedynym MINUSEM plyty jest to ze musi miec AGP :( Asus A8V Deluxe Via K8T800Pro Epox EP-9NDA3 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVidia nForce3 Ultra MSI K8N Neo2-Platinum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 W tym miesiacu ma wyjsc dfi s 939 na agp. Ja sie wstrzymuje do jej wyjscia z przesiadka na a64 (tez zostaje na agp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ja polecam MSI, sam mam i nie jest źle. Na DFI możesz czekać w nieskończoność, a jak wyjdzie to pewno i procki E6 będą, a potem potanieją PCIe, a potem etc.... I tak w nieskończoność... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Epox EP-9NDA3 Jeśli nie potrzebujesz koniecznie mieć 4x SATA i FireWire to weź 9NDA3J - prawie o 100zł tańsza. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzi13 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 pytanie po czesci na temat... mozecie mi powiedziec jakie jest najtansze mobo na 939 z pci-e? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 buu , najtańsze ? Czy dobre i najtańsze? Dwie różne sprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 pytanie po czesci na temat... mozecie mi powiedziec jakie jest najtansze mobo na 939 z pci-e? z gory dzieki 1490368[/snapback] Zapewne jakiś asrock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ja polecam MSI, sam mam i nie jest źle. Na DFI możesz czekać w nieskończoność, a jak wyjdzie to pewno i procki E6 będą, a potem potanieją PCIe, a potem etc.... I tak w nieskończoność... :? 1490135[/snapback] Tylko ze juz sie na stronie dfi pokazala specyfikacja tej plyty... Jak nf4 wchodzila i wszyscy sie nia podniecali to tez pokazali na stronie specyfikacje i zaraz potem weszla... Choc rozumiem ze w przypadku tej plyty (zapowiedziana ponad rok temu), czekanie jest lekka porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 A ja zapytam inaczej. Jeśli nie czekać na DFI to co? Chodzi mi o dobre wyniki w podkręcaniu i stabilną pracę. Bedę wdzięczny za wypowiedzi posiadaczy takich płyt. Powoli mnie już dynia od czytania boli na temat tych płyt :( A i jeszcze jedna przydatna informacja: chcę na niej posadzić radka 9800Pro oraz Venica 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 hmm powiem ci Madness ze ogolnie na AGP chwalona jest plytka MSI Neo2 K8N Platinum... sam taka zakupilem i juz dzis zamontuje u siebie :) i takie same podzespoly mam zamiar wlozyc do niej .... r9800pro od sapphire i venic 3000+ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...