mr. maciek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 witam mam taką sprawe zastanawiam sie nad kupnem 1 GB ramu (2x512) 400Mhz nie chce na nie wywalać góry forsy i zastanawiam sie nad GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 za 459zł oraz nad OCZ Technology 2 x 512MB PC-400 MHz (OCZ4001024PDC-K) Premier 452zł cena prawie identyczna tylko że OCZ maja lepsze timingi 2.5-3-3-7 a Geile 2.5-6-3-3. Ale nie wiem czy te pamięci pujdą na mojej płycie głównej Gigabyte GA-7VT600 specyfikacja prosze o pomoc i rady pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 zdecydowanie OCZ Premier Series. Geil CL 2.5 bywaja bardzo wybredne i najczescie niestety jest tak ze zostaja przy standardowych timingach, z wyzszymi czestotliwosciami niestety jest podobnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr. maciek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 dzieki ale nadal nie wiem czy pujdą na moje płycie głównj chodzi mi tylko o teorie bo praktyka bywa różna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 dzieki ale nadal nie wiem czy pujdą na moje płycie głównj chodzi mi tylko o teorie bo praktyka bywa różna :-P 1490070[/snapback] a czemu mialyby nie pojsc? Akurat VIA nie jest jakos specjalnie wybredna jesli chodzi o memki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr. maciek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a tak jakoś wole sie zapytac niż żeby potem mi nie działały ja sie nei znam na płytach głównych :D dzieki za odpowiedz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...