bava Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam. Poszukuje biosu do Radeona 9200 SE 64Mb od HISa na pamieciach ESMT M13L128168A. Karta miala zmieniany bios ale coś nie wypaliło i po przywroceniu oryginalnego komp sie uruchamia z "piknięciem" ale wogóle nie wyswietla obrazu. PROSZĘ O POMOC i z góry THX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 tylko taki znalazłem http://www.techpowerup.com/bios/HIS.9200SE...ix50.030904.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 już go próbowałem i karta nawet z niego nie odpala :( moze ma ktos tą karte i moglby mi zrzucic biosa :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 już go próbowałem i karta nawet z niego nie odpala :( moze ma ktos tą karte i moglby mi zrzucic biosa :D ?? 1491807[/snapback] Masz i sam zobacz BIOSY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 A chcesz BIOS'ik Yuana na ta karte?? :lol: Stardartowe taktowania 200 gpu/150 mem... Karta to Yuan Radeon 9200se 64/64 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 juz sprawdzalem biosy z tej stronki ... niestety kawczak mozesz zapodac tego biosa przez www.yousendit.com i dac tu linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 TEMAT DO ZAMKNIĘCIA karta działa i ma sie dobrze <uff> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...