Nessay Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam. mam nastepujący problem. mam kartę LifeView FlyVideo i system wxp sp2, problem polega na tym, ze LifeView nie supportuje juz tych kart. wydał ostatnie oprogramowanie, niby działające z sp2, ale nie do konca, jest ono strasznie mało zrozumiałe, z wieloma błędami, do tego kiepsko obsługuje tę karte, tz nie mam kolorów, pilot nie działa tak jak powinien itp. z sp1 nie było problemów ale juz starego oprogramowania nie dostanę:/ co zrobić aby wszystko smigało jak należy? moze jest jakaś alternatywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Spróbuj może iu vcr na mojej FlyVideo3000 działał ale i tak lepiej pasuje mi standardowe oprogramowanie. To nowe ostatnie oprogramowanie to z tej strony? Pytam bo może spróbowałbym tego, ale z drugiej strony trochę się obawiam, bo instalacja org. oprog. jest lekko kłopotliwa. PS Ja mam SP1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 tak. z tej strony. Mam flyVideo 98.... te nowe oprogramowanie jest do pupy.... i szukam czegos prostego lekkiego i latwego w obsludze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Też miałem FlyVideo 98 :-| Chyba będziesz musiał jednak pożegnać się z pilotem :lol: , Istotnie ten program do oglądania jest tragiczny. Zainstaluj sterowniki, a do oglądania uzywaj np. MoreTV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ja tam uzywam fly TV 2000 - ale ile sie naszukalem sterownikow do tego ;) i teraz jeszcze winda 2k mi pisze, ze nie moze znalezc urzadzenia przechwytujacego czy cos w tym stylu (a dzialalo :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...